Seymour väisas Monte Carlos televisioonifestivali ning köitis punasele vaibale astudes kõikide tähelepanu. Naine kandis punakat hästiistuvat kleiti ning kontsakingi, mis andsid aimu naise üliheast füüsilisest vormist.

Ehkki naine on juba küpsemas vanuses, tõdes ta, et ei ole endale elu jooksul midagi keelanud. "Kui teen pastat, siis söön ise alati pool potitäit ära," on naine intervjuudes öelnud.

Seymour sai kuulsaks oma rolliga James Bondi filmis "Live and let die", kus ta mängis kaartidega ennustavat näitsikut. Naine sündis Inglismaal, ent kolis oma filminäitleja karjääri edendamiseks USA-sse.

"Ma olen paremas vormis, kui Bondi-filmis mängimise ajal," naeris näitlejanna paar aastat tagasi antud intervjuus ning kirjeldas, et teeb jõusaalis trenni kolm korda nädalas ja lisaks ujub, mängib tennist ning golfi.

Ent Seymour on tunnistanud, et täiesti loomulik tema ilu ei ole. 1995. aastal lasi ta paigaldada rinnaimplantaadid ning samuti on ta ka lasknud enda silmalaugusid kohendada ja nägu Botoxi süstidega värskendanud.

"Ma proovisin Botoxit ja vihkasin seda, ma ei kasuta seda enam kunagi. Ma olen ju näitlejanna ja pean suutma oma nägu liigutada, Botox võttis selle minult ära," rääkis ta.

Et oma nahka nooruslikuna hoida, varjub naine otsese päikesevalguse eest ning joob palju vett.