Coca-Cola Plazasse kogunes palju moe-, meedia- ja muusikainimesi. Teiste hulgas olid menufilmi teist osa vaatama tulnud lauljad Tanja Mihhailova, Piret Järvis, Maria Rahula ja Merlyn Uusküla, tippmeikarid Loore ja Reet Härmat, ärinaine Evelyn Mikomägi, moedisainer Liisi Eesmaa, Kroonika peatoimetaja Krista Lensin, Kanal 2 turundusjuht Heili Klandorf, näitleja Elina Pähklimägi, multitalent Helene Vetik, R2 peatoimetaja Heidy Purga, ärinaine Ines Karu, aeroobikatreener Kaja Tuisk jpt.



Eesti seksikaimaks naiseks valitud Tanja Mihhailova ütles enne seanssi: “Ootan “Seksi ja linna” teist osa juba väga ammu! Umbes ajast, kui kuulutati välja, et esimesele osale tuleb ka järg. Miks? See on tõeline hea tuju film ilusate värvide ja tipptasemel stilistikaga.”


Pärast filmi, mille süžeest suur osa toimub seiklusrikkal reisil Abu Dhabis, ütles Tanja, et tal tekkis soov sõbrannadega koos puhkama minna. "Mõistlikum oleks teha kodus remonti, aga tänu sellele filmile otsustaks küll ühe mõnusa reisi kasuks!”


Enne filmilinastust oli laval ka Tallinn Dolls’i mänguline
performance
Karolin Kuusiku ja Liisi Eesmaa “Seksi ja linna” karakterite garderoobist inspireeritud stilistikaga. Lõbus
afterparty
toimus Vapianos, kus pakuti külalistele roosat vahuveini ja salatit ning pastat nimega “Seks ja linn”. Muusikat tegid Getter Raidam ja DJ Widenski.