Et maja müügiedule hoogu anda, pani naine 1,5-korruselise Seattle'i lähedal asuva maja müüki ühes sisustusega, mille juurde kuulub Cobaini-aegadest söögilaud, sektsioonkapp ning koguni Cobaini vana madrats, vahendab Fox News.

Müügikuulutuse juures on O'Connor kasutanud maja juures tehtud Cobaini lapsepõlvepilte ning fotosid teismelisest muusikust oma segamini toas koos kitarriga poseerimas.

Kuigi maja turuväärtus võiks iseenesest küündida 70 000 dollarini, on selle müügihinnaks pandud 500 000. Ammu kaugel elava perekonna sõnul on neil maja müügi osas vastakad tunded ning on avaldanud soovi, et majast tehtaks muuseum - ka Cobainile pühendatud park asub maja lähedal. 

Cobaini kunagise toa seinale on siiani kritseldatud tema lemmikbändide nimed - Iron Maiden ja Led Zeppelin  -ning ka augud seinas, mis Cobain vihase noorukina seina sisse tampis, on alles.

Muusiku vanemad soetasid selle 1923. aastal ehitatud maja aastal 1969, kui ta oli 2-aastane. Endalt 1994. aastal elu võtnud muusik elas majas kuni 9-aastaseks saamiseni, mil ta vanemad lahutasid, ning pärast hilisteismelisena.

Kokku elas Cobain oma elu jooksul umbes 20 majas ning lapsepõlvekodu ei ole esimene, mida cobaini-seose tähe all müüakse - aastal 2002 ostis üks abielupaar 42 500 dollariga maja, kus Cobain elas vanuses 11-15, ning müüsid selle maja ajalooga tutvumise järel 210 000ga maha.