Meeskonna põhiliikmed, kes sõidavad kaasa kogu reisi (oktoober 2010. - juuni 2012.), on Marko Matvere, Jaan Tätte, Toonart Rääsk ja Raul Normak.

Vahetusmeestena osalevad näiteks Aivar Riisalu, Üllar Saaremäe, Indrek Tarand, Mart Laar, Jaagup Kreem, Heiti Hääl, Vahur Kraft, Oleg Ossinovski, Marcel Vichmann, Urmas Past, Peeter Rebane jpt. Kokku peaks "Nordea" pardale astuma erinevates ilmanurkades üle 50 inimese.

Lagoon 421 tüüpi katamaraan „Nordea“ on valminud 2010.aastal Prantsusmaal „Lagooni“ nimelises laevatehases. „Nordea“ on ehitatud turvaliseks ja mugavaks avamerepurjetamiseks.

„Nordeal“ on neli kahekohalist kajutit. Kõik kajutid on varustatud eraldi duširuumi ja WC-ga. Lisaks üks ühekohaline eraldiseisev kajut ja kaks magamiskohta salongis.

Salongis on dubleerivate navigatsiooni- ja sideseadmetega varustatud kaardilaud. Kööginurgas on gaasipliit ja 2 külmikut. Salongi laua ümber mahub mugavalt istuma 8 inimest.
Salongi suurtest akendest avaneb panoraamvaade merele. Kui panoraamvaade peaks ära tüütama, siis on salongis ka televiisor, DVD mängija, raadio jne.

Turvavarustuses on lisaks päästevestidele päästeparv 10-le inimesele, eriline „mees-üle-parda“ alarmsüsteem, tormipurjed ja tormiankur.

Marko Matvere ja Jaan Tätte annavad 1.oktoobri õhtul Tallinnas Nokia kontserdimajas viimase kontserdi ja 2.oktoobril kell 12 kutsuvad kõiki Pirita olümpiatule juurde valgete taskurättidega endile järele lehvitama.
Osta kontserdipilet SIIT.