Q: Räägi endast. Missugune inimene sa oled ja millega tegeled?
Olga: Olen 25 aastane elurõõmus neiu. Meeldib hullupööra reisida ning tegeleda spordiga (jooga, tantsimine, rulluisutamine jne). Loomadest armastan kõige rohkem koeri. Kirglikumateks hobideks on veel joonistamine ning fotograafia.

Q: Mida oled praeguseks saavutanud?
Olga: Kõige rohkem teeb rõõmu, et ma ei sõltu kellestki ega millestki... Mul on kõik eluks vajalik olemas ning suhtun ellu väga positiivselt! Mul on väga lahedad vanemad, keda armastan üle kõige ning aitan alati! Ütleme nii, et kõige tähtsam on olemas! (naeratab)

Q: Mille poole pürgid? Sinu unistus, mille kavatsed kindlasti teoks teha?
Olga: Unistused võivad muutuda. Pigem peaks enda ette seadma sihid, mida siis täitma hakata. Üheks sihiks on minna ümbermaailmareisile! Õppida tundma erinevaid kultuure, avastada kõike, mis avastamist väärt! Näha maailma!

Q: Rääkisid, et sulle meeldib väga reisida. Millistes riikides oled juba ära käinud?
Olga: Ojaaaa, meeldib väga, sest olgem ausad, mida rohkem reisid, seda rohkem täiendad ennast ning avardad oma maailmavaadet. Ohh...ma olen olnud paljudes maades - Venemaal, Baltimaades, Prantsusmaal, Saksamaal, Kreekas, Maltal, Itaalias, Hispaanias, Austrias, Türgis, Küprosel, Belgias; Aasias Taimaal, Kambodžas...rohkem hetkel meelde ei tule (naerab).
Vaata kindlasti ka teaser videot, kuidas pildistati see kaunis suvine fotoseeria:

Q: Kujuta ette, et sind saadetakse mahajäetud saarele ning sa võid kaasa võtta vaid 3 asja, mis need oleks?
Olga: Telk, kompass ning tuli.

Q: Kuidas tundsid ennast alasti poseerides? Kas see oli sinu jaoks raske?
Olga: Raske ei olnud, pigem olin alguses väheke häbelik (naeratab).

Q: Mida teed siis, kui noorus möödas ja modellina enam tööd ei saa?
Olga: Hobidest mul puudust ei ole, seega leian endale kindlasti tegevust! Üks variant on tegeleda edasi modellindusega, aga juba teises rollis.

Q: Kuidas suhtud adrenaliinirohkesse maailma? Meeldib või püüad ringiga mööda minna?
Olga: Uhuhh... adrenaliin - see on nii pöörane tunne, mida ei saa sõnadega väljendada... Sõbrad kutsuvad mind crazy-ks. Olen kahe käega selle poolt! Mitte kõik vist ei hüppaks väga kõrgelt sillalt alla, turvamaks vaid köis ümber jalgade... Mäletan ka, et väiksena meeldis katustele ronida ning lumehange hüpata - mõned luumurrud ikka tulid. Ühesõnaga adrenaliin see on fun and i like it!

Q: Pajata kõige hulljulgemast teost oma elus!
Olga: Ihihihi, neid on olnud palju...aga kai pealt paljana hüppamine oli ka omaette kogemus (naerab).

Q: Mida arvad eesti meestest? Kas nad on sinu maitse?
Olga: Eesti mehed näevad üldiselt väga head välja. Kindlasti nad erinevad vene rahvusest meestest, kuid kõik on individuaalne. Mul ei ole olnud suhet eesti mehega, kuid arvan, et prooviks ära küll. Räägitakse, et nad on suhetes head (naeratab).

Q: Kus sa näed ennast 10 aasta pärast?
Olga: Kümne aasta pärast tahaks olla kindlasti ema ja abikaasa rollis, omada suurt maja basseiniga, reisida ringi oma perega ning nautida elu!

Q: Tänapäeval on väga moodne olla Bi. Kas jutt on sinust või oled 100% hetero?
Olga: Ma arvan, et mood on see, mis kirjeldab meid tänapäevas ja hetkes.... Bi -rahvas on populaarne täna, kuid me peaksime tegelema sellega, mis meile tõeliselt meeldib... Mulle meeldivad naised, olen proovinud nö kogemuse saamiseks, kuid eelkõige eelistan meesterahvaid...

Q: Milline sa oled voodis, kas pigem süütu lambuke või metsik kiskja?
Olga: Hmm...mulle meeldib proovida ja katsetada kõike erinevat. Eelistan mitmekesisust.

Q: Kuidas sa suhtud "mänguasjadesse" magamistoas?
Olga: Mänguasjad...see on tore! Soovitan kõigil aeg-ajalt proovida (naeratab). Minu magamistoas leidub nii mõndagi huvitavat.

Q: Peale mitut pokaali šampust on võimalik sind ära rääkida?
Olga: Üleüldse ma joon väga harva ning väga väikestes kogustes. Mulle piisab kahest pokaalist küllaga (naeratab). Aga kindlasti ei saa mind ära rääkida.... Eiiii, kui meesterahvas ei sümpatiseeri, ei ole see võimalik isegi peale kahte pudelit šampanjat...

Q: Milline peab olema tõeline mees?
Olga: Ütleme nii, et välimine ilu ei ole niivõrd tähtis kui sisemine! Tõeline mees peab olema tugevam kui naine, õpetama talle uut, hoolitsema. Vähem lubadusi, rohkem tegusid, mehed!

Q: Kas raha teeb mehe veelgi seksikamaks?
Olga: Tänapäeval tahavad naised leida endale printsi valgel hobusel ja et maja asemel oleks loss, ise selle juures nulligi panustamata... Muidugi täisväärtuslik ja rikas mees on suhtes palju parem/kogenum, kuna võib lubada oma kallimale kõike, mida too soovib. Lõppkokkuvõttes raha eest armastust ju ei osta ning kindlasti ei tee paksem rahakott meest seksikamaks... Me armastame eelkõige mitte raha, vaid tähelepanu ning soojade sõnade eest.

Q: Kas oled vaba?
Olga: Jah, hetkeseisuga olen vaba!

Q: Kas on olemas maailmas selline mees, kellega sa mõtlematult kohe voodisse läheksid?
Olga: Vot ei oska öelda, pole veel sellist kohanud oma elus (naerab).

Q: Soovi meie lugejatele midagi sensuaalset!
Olga: Lugupeetud QOQO lugejad! Soovin teile unustamatuid kogemusi metsiku ning kirgliku partneriga,kes ei ütle kunagi “Ei” - ilma piduriteta! Soovin teile kogeda midagi metsikut ning ebatavaliselt seksikat, mida te pole kunagi elus kogenud. Rohkelt häid orgasme ning jõudu nende täideviimiseks. Kallistan kirglikult ning suudlen õrnalt.

Rohkem pilte leiad SIIT!