Walt Disney filmistuudio teatas eile, et pärast räigete säutsude avalikuks tulemist lõpetatakse koostöö tuntud režissöör James Gunniga. Plaanide järgi pidi mees alustama kolmanda episoodi filmimisega sügisel, samuti oli tal töös uue filmi käsikiri. Esimesed kaks filmi teenisid stuudiole 1,6 miljardit dollarit tulu.

"Häiriv suhtumine ja väljaütlemised Jamesi Twitteri seinal ei ole kuidagi õigustatavad ja ei lähe kokku meie stuudio väärtustega, seetõttu lõpetasime temaga koostöö," sõnas Disney juht Alan Horn.

Gunn võttis ise ka eile teemal sõna ja põhjendas rämedaid nalju sellega, et kunagi oli tal kombeks postitada asju, mis inimesi endast välja ajada võiks.

"Paljud minu karjääriga tuttavad olevad inimesed teavad, et ma olen provokaator – ma teen nalju ja filme, mis on tihti pöörased ja sobimatud. Ma olen inimesena palju arenenud, samuti on arenenud minu huumorimeel ja looming," kaitses Gunn ennast Twitteris.

"Ma olen minevikus oma sobimatute naljade pärast vabandanud. Mul on südamest kahju iga sellise nalja pärast. Ma tegin kunagi palju solvavaid nalju. Ma ei tee neid enam," lisas ta.

Allpool on valik Gunni säutse, mis põhjustasid mehe vallandamise.

"Selle hotelli dušš on nii nõrk, tundub, nagu 3-aastane pissiks mulle pähe!"

"Mulle meeldib, kui väikesed poisid mind vallatust kohast näpistavad. Shhhh!"

""The Expendables" oli nii mehine film, et ma k******n väikse t***upoisi enda kõrval oimetuks. Poisid on taas linnas!"