Tõsielustaar Kim Kardashiani tuleva lapse isa Kanye West on tunnistanud erinevatele väljaannetele, et tema libiido on olnud kõrge lapsest saadik. "Mul on seksisõltuvus. Ma tahan teha seda koguaeg," rääkis räppar 2009. aastal The Sun'ile.

2007. aastal rääkis Russell Brandt väljaandele, et on maganud ligikaudu 2000 naisega. Brandt'i julgustasid lähedased sõbrad ravi otsima. Brandt'i ja imekauni pop-lauljanna Katy Perry abielu kestis vaid 14 kuud, pärast mida pöördus Brandt oma vanade elukommete juurde tagasi.

Telesarja "The Californication'i" naiste lembelist peategelast mängiv David Duchovny'le ei ole see ainult teleroll, vaid päris elu. 2008. aastal külastas Duchovny oma seksisõltuvuse pärast taastusravi.

Maailma rikkaim sportlane Tiger Woods pälvis mõned aastad tagasi palju meeditähelepanu sellega, kui tunnistas oma seksisõltuvust. Nüüd on USA golfar taas suhtes ja kallimaks on maailmakuulus mäesuusataja Lindsey Vonn, kes on ka enda seksisõltuvust avalikult tunnistanud.

Oma abikaasat Sandra Bullockit pikka aega petnud näitleja Jessie James proovis vastutust kaelast ära lükata ja süüdistada enda tegudes oma lapsepõlve. Lõpuks mees tunnistas, et pettis kuus aastat kestnud abielu ajal Bullockit oma seksisõltuvuse, mitte lapsepõlve mälestuste pärast.

Skandaalne näitleja Charlie Sheen tunnistas mullu jaanuaris Dr. Oz show's, et on maganud ligikaudu 5000 naisega ning võitleb sõltuvusega.

Kui kuulujutud vastavad tõele, olevat Lindsay Lohan jaganud voodit või midagi laadset sadade erinevate meestega.