Ajakirja Playboy alastimodell, politoloog Anna-Maria lemmikmeeste esikolmik on värvikas: truu müügimees, uuriv ajakirjanik, kasulik kaitsepolitseinik. Kes on The One, Mister Big? küsib skandaalses paljastuses portaal
.

Meesteajakirja Playboy sõbrakuu esikaanestaar, hetkel parteitu poliitik, MTÜ Euroopa Liikumine Eestis juhatajana ligi miljonikroonise vargusesüüdistusega politseiuurimise alla sattunud Anna-Maria Galojan (26) annab ajakirjale antud intervjuus lootust, et on veel vaba ja vallaline!

Paraku on portaalis püütud pildile kolm meest, kes kõik vahelduva eduga seksika blondiini südamele pretendeerivad! Ja vähemalt ühega neist, kes on KAPO ametnik paistab Galojanil olevat õige lähedane suhe…

Aga alustageb algusest. Galojani pikaaegne elukaaslane on müügimees Reno Veinberg. Hea sõber on ka ajakirjanik Virkko Leppasalu. Galojani kollektsiooni kuulub ka kaitsepolitsei ametnik Kalev Mändmaa.

Ilmneb, et läinud neljapäeval saate “Paar” lindistusele tõi Anna-Maria kummide vilinal oma autoga ETV telemaja ette venekeelse ajalehe Vesti Dnja ajakirjanik Virkko Lepassalu, keda Anna-Maria enne autost väljumist ka kirglikult suudles — fotograafi sõnul kummardas just Anna-Maria roolis olnud Virkko poole musitama, mitte vastupidi (Virkko Lepassalu on pildireas viimasel fotol, laua ääres vasakul).

Telemajast lahkus Galojan aga üllatus-üllatus, hoopis teise mehe, ammuse elukaaslane Reno Veinbergi kõrval!

Kuhu on jäänud suve hakul ööklubi VIP- tsoonis Anna-Mariaga ennastunustavalt müranud Kaitsepolitsei ametnik Kalev Mändmaa, kellega koos ka pärast hoogsaks kiskunud pidu hotelli suunduti?

Anna-Maria Galojan keeldus kommentaaridest, eirates tema mitmele mobiiliinumbrile tehtud telefonikõnesid. Suud on lukus ka meestel endil.

Mis ühendab üht noort kaitsepolitseiniku kõmulise naispoliitiku, kauaaegsest koduparteist Reformierakonnast skandaaliga lahkunud, viimasel ajal aktiivselt hoopis Keskerakonna ridades koduneva Anna — Maria Galojaniga?

Anna-Maria ja alati triksis- traksis ülikonnas Kalev Mändmaa on oma kohtumistega silma jäänud kogu möödunud aasta. Paar tavatses kohvitada ostukeskuses Foorum Cafe Petersonis, meelelahutamiseks sobisid lounge Pärl, kohvik Moskva, ööklubid Astoria Palace ning BonBon, samuti hotell Metropol.

Trend24 võttis selguse saamiseks ühendust Kaitsepolitsei pressiteenistusega. Komissar Andres Kahar, kuuldes millest jutt, palus saata küsimused Kalev Mändmaa ja Anna — Maria Galojani suhte kohta kirjalikult e-mailile.

Anna-Maria ja Virkko Leppasalu soe suhe jõudis nii pildis kui sõnas seltskonnaajakirjanduse veergudele juba sügisel: ”Ei, me ei ole paar, vaid lihtsalt head sõbrad,” selgitas Galojan septembris ajakirjale Kroonika. Mu süda on juba ammu hõivatud, mul on oma kallim olemas.”

“Ega ta (Mändmaa) mingit intervjuud küll andma ei hakka,“ andis Kahar mõista, et sisulised küsimused on mõttetud. Ka korrektsuse huvides esitatud küsimus, millises Kaitsepolitsei valdkonnas Kalev Mändmaa täpsemalt töötab, jäi Kahari poolt vastuseta.

Kui Virkkolt pärida, mis neid Galojaniga seob, vastab mees: “Ma hea meelega ei kommenteeriks oma eraelu. See, mis ma teen ja kellega käin on minu eraelu.”

Elukaaslane Reno ütleb, et toetab igati Anna-Mariat. Ajakirjas Playboy ilmunud fotodega on Reno rahul. Kas ka nende paljastavate piltidega, kus Galojan on KAPO ametniku käte vahel? See jääb saladuseks…

Fotosid vaata SIIT.