Eesti ja Belgia meister kulturismis Gerbel Mikk (36) on pärast lapse sündi tagasi tippspordis. Oktoobri lõpus, pärast kurnavat võistlust noppis Gerbel järjekordse esikoha Belgia meistrivõistlustel Gentis.

Gerbeli esimene laps Lexie saab varsti kümnekuuseks ning harjutab esimesi sõnu ja samme. «Lexie veel ei räägi, esimesi sõnu ei ole kah veel öelnud. Ta nagu ütleks «emme» ja «papa», aga arvan, et need on pigem hääleharjutused,» ütleb Gerbel. Tüdruku isa räägib flaami ja Gerbel eesti keelt. Kodune ühine keel on jätkuvalt inglise keel, nii et sellest tuleb paras üllatus, mida väike Lexie rääkima hakkab.

«Muidu oleme kenasti terved ja Lexie käib minuga trennis kaasas,» vestab Gerbel. Ta on juba kaks aastat abielus belglasest IT-mehe Guy Poortmansiga (42), keda kohtas Interneti avarustes. Ühel hetkel sai online-suhtest offline-suhe ja Ger-bel kolis mehe juurde Antwerpenisse.

Hiljuti tähistasid nad teist pulma-aastapäeva piduliku õhtusöögiga. Lisaks ostsid koduse käimismasina crosstrainer, et ka kodus trenni teha, kui ilm väljas jalutamiseks kole.