Eesti parimaid naiskulturiste, Eesti ja Belgia meistri Gerbel Mikk-Poortmansi (36) ja tema belglasest elukaaslase, IT-mees Guy Poortmansi (42) peres nägi ilmavalgust esimene lapsuke – tütar Lexie!

«Oleme kenasti terved. Lexie kosub vaikselt,» vestab Gerbel. Oma kallima leidis ta internetiavarustes, ja ühel hetkel sai online-suhtest offline-suhe, kui Gerbel kolis mehe juurde Antwerpenisse.

«Sünnitasin nats enneaegselt, 12. jaanuaril. Olin 38 nädalat ja üks päev last oodanud, kui ta ilmale tuli. Ja mina ise kaalusin siis juba 71 kg. Nüüd olen tagasi offseason- (hooajavälises) kaalus – 64 kilo,» räägib kulturist.

Rasedus tuli aga Gerbelile veidi ootamatult. «Enne rasedaks jäämist kaalusin aprillis 62–63 kilo, juuni alguses oli Belgias võistlus. Tegin trenni nagu segane, dieet oli ka korras, aga lihtsalt ei saanud oma võistlusvormi kätte — vesi jäi naha alla ja... Põhjuse, miks mu võistluseelne ettevalmistus ja ka võistlus nats luhta läks, sain teada hiljem – paar nädalat pärast võistlust selgus, et oeh, kaheksandat nädalat rase!»

Mikk-Poortmansil on kavas treeningutega jälle algust teha ja enda vorm tagasi saada. Seni on Gerbel tütre kõrvalt kasutanud oma aega flaami keele õppimiseks.