Kuna Gerli Rosenfeld-Aavik pole Tomsoniga seotud, soovib ta jagada rahvale selgitusi.

“Mart Tomson tõepoolest müüs mulle selle restorani. Juriidiliselt öeldes ostsin ära hoonestusõiguse ja omandasin restorani põhivara. Lepingu tegi valmis minu jurist Toivo Viilup ja tehingut vahendas Laam kinnivara,” sõnas naine “Kuuuurijale”.

“Enne seda ma ei tundnud Mart Tomsonit. Minul pole temaga isiklikult ühtegi negatiivset kokkupuudet, aga natukene kahju on, et esmaspäevases “Kuuuurijas” ilmus mõneti ühepoolne lugu,” lisas Rosenfeld-Aavik ja toonitas, et igal lool on kaks poolt.

Värske restoraniomanik Gerli Rosenfeld-Aavik lisab ka seda, et oli 2009. aastal 16-aastane ja tal pole mingit seost tollal restoranis toimunuga. Naine lisab, et tal polnud varasemalt aimu Tomsoni tegemistest seoses Luccaga ja see poleks olnud tema jaoks ka nii oluline külg restorani soetamisel.

“Ma soetasin hoonestusõiguse, põhivara ja Lucca kaubamärgi ehk siis ma ei ostnud juriidiliselt mitte ühtegi ettevõtet,” ütles Rosenfeld-Aavik. Samas ei tunne naine, et Mart Tomson oleks teda kuidagi petnud jättes avaldamata tagamaid, mis toimusid ajal, kui Gerli oli 16-aastane.

Lisaks mainib Gerli Rosenfeld-Aavik, et Lucca on tore pere-stiilis restoran, kus pakutakse maitsvaid toite. Restoranis on ka lastetuba, kus väiksemad saavad mängida, kui suuremad rahulikult söövad-joovad ja juttu ajavad.

Vaata videot SIIT.