Giovannil on portaalis, kus enamik kasutajatest on pubekad, väljavalituteks igasuguseid tütarlapsi, kes pidevalt vahetuvad, kirjutab Just!.

Viimati oli selleks õnnelikuks blond Miss Estonia 2007 Viktoria Azovskaja. Võimalik, et missitari ja endise raudtee-erastaja vahel miskit siiski susiseb, kuid kahjuks või õnneks ei tohi Giovanni enne järgmise aasta 26. maid Eestisse oma jalga tõsta.

Sposato saaga sai alguse aastal 2000, mil mees tutvustas end naistele modelliagendina. Hätta jäid need, kes tema võrku langesid, sest Giovanni ähvardas ja terroriseeris oma silmrõõme ning ei lasknud viimaste perekondadelgi rahulikult elada.

Näiteks lasi Sposato süüdata oma pruudi Tatjana Ozdoba vanemate auto ja välisukse.

Teiselt pruudilt, tüdrukutebändis Anaconda laulnud Kati Veermelt nõudis Giovanni kohtu teel tagasi pükse ja õmblusmasinat.

Rate.ee-s pole mees kuulsust kogunud mitte ainult naiste püüdmisega, vaid ka portaali kasutajate ja isegi moderaatorite ähvardamisega. Avalikkuse ette jõudis üks juhtum, kus väge täis itaalia kunn lubas ühe moderaatori ära tappa. Ähvardused on jätkunud siiani ja ilmselt jätkuvad ka edaspidi.