Gisele Bündcheni (29) sünnitusest pole veel kaht kuudki möödas, kui juba on supermodell jälle kaamerate ees - Brasiilia kaunitarist sai hiljaaegu oma sünnimaa brändi Colicci muusa.

Gisele andis intervjuu Brasiilia telekanalile Fantastico, milles ta rääkis, et sünnitus polnud üldsegi valus - ja et pisipoeg Benjamin on «väike ingel».
Gisele sünnitas oma Bostoni kodu vannis ilma igasuguste valuvaigistiteta. Temaga koos olid ema, abikaasa Tom Brady ja ämmaemand. «Ma tahtsin kodus sünnitada. Tahtsin olla sünnituse ajal võimalikult teadlik. Ma ei tahtnud end valuvaigistitega uimastada. Ma valmistusin selleks hoolega. Tegelesin meditatsiooni ja joogaga. Tänu sellele oli mu sünnitus väga rahulik.»
Kaheksa tundi kestnud sünnitusest jäid Gisele'ile ainult head mälestused. «Minu mõtted olid iga tuhu juures. Ma mõtlesin, et mu beebi jõuab sünnile aina lähemale. Ma muutsin valu lootuseks, et saan temaga varsti kohtuda.»
Väike Benjamin ei nutnud, kui ta lõpuks sündis. «See oli fantastiline,» räägib Gisele. «Ma ei oleks eales uskunud, et võin niimoodi kedagi armastada. Inimesed räägivad sellest, aga sa pead seda ise kogema. Ma ei saaks olla õnnelikum.»
Gisele usub, et tema vorm taastus nii kiiresti tänu sellele, et ta ei lasknud end raseduse ajal käest ära. «Olin raseduse ajal heas vormis. Toitusin tervislikult, mediteerisin, tegin trenni,» räägib Gisele, kes tegeles jooga ja kung-fu'ga kuni detsembrini välja. «Võtsin natuke kaalus juurde, aga kandsin samu riideid, kohandades neid kõhu pealt. Mind on aidanud see, et ma ei võtnud kaalus juurde, et mul oli loomulik sünnitus ja et ma toidan rinnaga.»