Maailmakuulus näitleja Johnny Depp kohtus 1998. aastal Prantsuse näitleja, laulja ja modelli Vanessa Paradisiga, kellega on tal nüüdseks kaks last. Paari vanem laps Lily-Rose Depp sündis vaid aasta hiljem ja on valinud vägagi vanematele sarnase elutee. Ajakiri Vogue vestles Deppiga tema lapsepõlvest ja karjäärieelistustest.

Õigepea ilmub noore Deppi karjääri 6. film "The King", kus ta mängib printsess Catherine'i: "Ma arvan, et näitleja või näitlejanna on huvitav olla, see on teiste, sinust erinevate, inimeste lugude ja karakterite tõlgendamine. Seega tähtis on oma isiklik elu eraldatuna hoida, kui vähegi saab."

Ajakirjanikuga vestles Depp telefonitsi ja sosinal, sest seisab koridoris, mistõttu tõi ajakirjanik erakordsena välja tema ameerika-prantsuse kõnestiili. Los Angeleses kasvanuna on Deppi kõnes ameerikalik rütm, mis kohati tundub kui vastuolus veatu prantsuse keelega, mida noor näitleja kõneledes aeg-ajalt kasutab. Oma kõrgete põsesarnadega, suurte silmadega, lopsakate huultega ja ideaalse naha on Deppi välimus superstaarile loodud. Lisaks välimusele iseloomustab teda prantslasele omane rahulikkus ja ameeriklasele omane sõbralikkus.

90ndate alguses osales Deppi ema oma esimesel Chaneli kampaanial, sealt sai alguse ka tütre modellikarjäär: "Esimene kord kui ma Karl Lagerfeldiga (Chaneli moemaja peadisainer ja tegevdirektor) kohtusin, oli kui ma läksin emaga stuudiosse kaasa. Ma olin väga väike ja käisin emaga kõigil tema proovidel kaasas. See oli nii põnev ja maagiline ja ta proovis kõiki kõige võrratumaid kleite. Ta ütles alati Karlile tere, mispärast ma mäletan temaga kohtumist ja ma arvan, et see oli väga haruldane võimalus, sest ta on nii suur ikoon, aga nii armas, hooliv ja realistlik."

Ei läinud kaua kui Chaneliga liitus ka Lily-Rose ise. Põgusalt kaasati teda 2015. aastal Chaneli kassiinoteemalisele moeetendusele ja aasta hiljem oli ta juba Chanel No 5 L’eau kampaania eesotsas, mille tunnuslause oli "Sa tead mind ja sa ei tea". Nii võib Depp kirjeldada avalikkusele ka oma kuulsust "Mu vanemad on alati tahtnud, et mul oleks nii normaalne elu kui vähegi võimalik ja on korralikult õpetanud mind privaatsust ja isiklikku elu hindama." Ta tõdeb, et rambivalguses kasvamine ei ole kõige lihtsam: "Kindlasti on oluline kõike mitte avalikustada. On küllaltki raske noorena avalikkuse tähelepanu all olla ja rambivalguses kasvada. Võti on hästi teada, mille jagamisega ma olen nõus ja mida ma tahan endale hoida."

Normaalne elu tähendab Deppile sõpradega ajaveetmist, küpsetamist ja grillipidusid. Ainuke sotsiaalmeediakonto on noorel staaril Instagramis, kus ta avaldab lõike oma elust nii lapsepõlves kui praegu: "Mulle meeldib Instagram ja ma arvan et see on lõbus ja hea võimalus inimestega suhtlemiseks. Mitte kõik sotsiaalmeedias ei ole toredad. Mulle meeldib küll Instagram, aga ma arvan, et koguaeg sotsiaalmeedias olla ei oleks mulle eriti tervislik."

Varem tahtis Depp teha kõike seda, millega ta ema tegeles. Ta tahtis hakata modelliks, näitlejaks ja lauljaks. Kõik muutus kui ta 16aastaselt osales isaga filmis "Yoga Hosers": "Siis ma mõistsin, et seda mulle meeldibki teha." On lihtne eeldada, et kuulsate vanemate nimesid mainides, uksed lausa lendasid lahti: "On kerge eeldada, et rollid langesid mu ukse ette, kuid see on seisukoht, mida ma olen alati ignoreerinud. Mul on alati olnud mulje, et ma pean topelt raskelt töötades inimestele tõestama, et ma ei ole siin lihtsalt sellepärast, et see on mulle kergelt tulnud. Ma arvan, et inimene ei ole see, mida ta nimi ütleb. Kui sa ei ole milleski osav, siis ei võeta sind tööle lihtsalt sellepärast, et su nimi näeb plakatil hea välja."