Kaunis lauljatar ja seksikas jalgpallur – tõeline unistustepaar! Just üks selline liit on sündinud kohaliku muusikataeva tõusva tähe, oma hitiga «Päästke noored hinged» avalikkuse ette kerkinud Grete Paia (18) ja sarmika jalgpalluri, FC Kuressaare kaitsja Märten Pajunurme (20) näol!

Grete teeb karjääris muudkui edusamme, kuid mis toimub tema lavavälises elus, on siiani olnud saladus. Raadio 2 Aastahiti galale saabus lauljatar noormehega, kes tekitas kohalviibijais suurt uudishimu, kuid nagu hiljem selgus, oli tegu ühe tema bändikaaslasega. Paia tegelik silmarõõm Märten avalikkuse tähelepanust aga ei hooli ning nii lubaski ta oma tüdruksõbra õhtut nautima hoopis hea sõbra seltsis.

Kohalikus jalgpalliilmas on pikka kasvu blondipäine hurmur tuntud nimi. Läinud aasta talvel siirdus Märten FC Kuressaarest end näitama esindusmeeskonda FC Flora, kus oli duublis kindel põhitegija. Suvel otsustas ta juba märksa kogenumana naasta FC Kuressaare ridadesse. Aastal 2012 on Märtenit kutsutud ka Eesti U-19 (alla 19aastaste esindusmeeskond) koondisesse, mis osales samal aastal ka kodusel U-19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril. Ta on mänginud ka klubides FC Elva ja Valga FC Warrior.
Kuidas Saaremaa neiu ja Raplast pärit noormees kohtusid, pole teada – Grete jääb esialgu oma suhte teemal vaiki. Aga... küllap see gümnasistist Grete kodulinnas Kuressaares juhtus!