Taavi Rõivas perekonnaga

1. Taavi Rõivas ja Luisa Värk. Endine peaminister ja tema lauljannast kaasa tõmbavad lugejaid alati: olgu teemaks paari kihlus, rasedus või töömured. Värk-Rõivas kooslus on läbi elanud mitmeid valitsusi, mitmeid poliitilisi konfliktikohti kui ka kahe ühise lapse sünni.

Muusik Henry Kõrvits ja pr Maris Kõrvits

2. Henry ja Maris Kõrvits. Hiphopi suurkuju Genka ja tema abikaasa Maris Kõrvits on koos juhtinud Eesti Laulu, osalenud Eesti vaadatuimas filmis "Klassikokkutulek" kui ka olnud üks meedia lemmikpaare, kes on avalike sündmuste keskmes. Paari peres kasvab kokku kolm last.

Märt Pius ja Saara Kadak

3. Saara Kadak ja Märt Pius. Noortefilmist "Nullpunkt" tuntuks saanud ja võtteplatsil kohtunud Märt Pius ja Saara Kadak on kahtlemata andekad noored Eesti näitlejad. Sõnajalgu imiteerinud kooslus Kadak-Pius hoiavad oma eraelu avalikust elust lahus. Alles hiljuti tuli ilmsiks, et noored ootavad oma esimest last. Paar on kihlatud.

Kristel Mardisoo ja Tanel Padar

4. Tanel Padar ja Kristel Mardisoo on presidendi vastuvõtu lemmikpaar nii fotograafide kui ka ajakirjanike silmis. Alati stiilsena saabuv paar on meediale teadavalt koos olnud 2012. aastast. Mardisoo mõjutas Padarit lõpetama keskkooli ning tegema tervisesporti. Paar ei ole Publikule teatavalt kihlunud ega oota ühist last, kuigi meedia seda tihtipeale järeldab.

Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves

5. Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves. 2015. aastal meedia keskmesse särava tähena lennanud Ieva Ilves oli meedia (ja Toomas Hendrik Ilvese) lemmikleedi presidendi ametiajal. Kõige loetumate meelelahutusuudiste fookuses olid nii 2015. kui 2016. aastal just Ilvesed. President oli koos oma kaaslasega meediatopis nii kihlumise, lapseootuse kui ka muude kuulujuttudega. Tänaseks kasvatab paar esimest ühist last.

Tuuli Roosmaa ja Arbo Tammiksaar koos Andrese ja Kristjaniga

6. Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar
Saladuste saatejuhi ja produktsioonifirma Reede asutaja Tuuli Roosma ning Meie Aasta Hiinas ja Austraalias tootnud paar on jõudnud oma tegemistega erinevate aastate jooksul korduvalt teletoppi. Eestlaste südamesse puges paar siiruse ja lõbusate seikluste kajastamise kaudu. Paari peres kasvavad 2009. aastal sündinud kaksikud poisid.

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar

7. Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar abiellusid 2016. aastal Itaalias Toscana maakonnas, villas. Üksteist hea seksi tõttu leidnud Saari pommitati mitu aastat küsimustega, millal saab lapsi ja pulmi. "Nii pulmad kui ka lapsed on tellitud," vastas Mikk Saar toona SkyPlusile. Lauljatest paaril lapsi ei ole.

Üllar ja Ester Jörberg

8. Üllar ja Ester Jörberg abiellusid, sest Ester ütles Üllarile haletsusest jah, rääkis paar 2014. aastal "Kolmedokis". Sellele vaatamata on Jörbergid abielurõõme nautinud mitmekümneid aastaid. Pika-aegse abielu edu võib peituda selles, et armukadedust ei tundvat Ester vähimalgi määral. Ka siis, kui naisfännid end ta mehele kaela riputavad: “Kallistagu, kui tahavad! See, kes tahab teist petta, saab seda alati teha". "Eks iga tugeva mehe taga on üks veel tugevam naine," lisas Ester.

Mihkel Raud ja Liina Raud

9. Mihkel Raud ja Liina Raud, kelle vanusevahe on 19 aastat on listi suurima vanusevahega paar. Peres kasvavad kaks ühist last. Rauad kohtusid esmakordselt "Eesti otsib superstaari" saates, kui Liina üritas superstaariks pürgida. Mihkel Rauale Liina sedapuhku saates muljet ei avaldanud. Lähedasemaks suhteks kulus veel tükk aega. Liina sõnul ei mängi tema ja Mihkli vanusevahe nende suhtes üldse mingit rolli. "Ema on sama asja pärast mures, küsib, et ega ta sinust ikka üle sõida," rääkis Liina Raud Kanal 2 saates "Avameelselt".

Ülle Lichtfeldt ja Indrek Saar

10. Ülle Lichtfeldt ja Indrek Saar on tuntud nii teatrilavadelt kui tele-ekraanilt. Perekonna meespool suundus Rakvere teatrist poliitikasse, kuid Lichtfeldt näitleb endiselt "Viimases võmmis". Paari peres on kaks last. Paar on olnud meedia lemmik nii oma töistes tegemistes kui eraeluliselt, näiteks presidendiballil.