Väidetavalt vaatavad disainerid lauljast mööda, sest ta pole piisavalt peenike. Laulja kurtis sotsiaalmeedias, et teda häbistati ta keha pärast: "Ma sain lõpuks nomineeritud ja see on kõige ägedam asi üldse. Paljudel kordadel on artistid läinud ja rääkinud disaineritega ja lasknud omale ainulaadsed kleidid õmmelda, millega punasele vaibale minna. Ma palusin oma meeskonnal leida mitmeid disainereid ja paljud neid ei taha mind riidesse panna, sest ma olen liiga suur," vahendab Hollywood Life.

Öeldu oli lauljale vastik ja võttis lausa sõnatuks: "Kui suurus 8 on liiga suur, siis ma ei tea, mida teile enam öelda. Ma ei taha teie kuradi kleite kanda. Te väidate, et kõik naised, kes on suurus 8 ja peale ei ole ilusad ja ei saagi teie kleite kanda." Samasugune probleem tabas ka näitlejat Megan Mullally, kes ei suutnud omale kleiti leida kui 2019. aasta Screen Actors Guild Awardsi õhtujuht oli.

Rexha viha oli tõeline ja ta ei häbenenud seda ka väljendada: "Kõigile, kes te ütlesite, et ma ei saa teie kleiti kanda, kerige põrgu!" Kuigi postitatud video oli üpriski terava sisuga, tõdes laulja postituse pealkirjas, et pidi selle mure lihtsalt oma õlgadelt ära saama. Rexha lisab, et kui inimesele ei meeldi mu maitse või muusika on üks asi, aga ei tasu tulla ütlema, et mind ei saa riietada, sest ma olen liiga suur. Ta paneb hingele, et disainerid peaksid naisi julgustama oma keha armastama, ennast veel halvemini tundma panema: "Me oleme kõik ilusad igas suuruses! Väiksed või suuremad! Ja minu suurus 8 tagumik läheb ikkagi Grammydele."