Kriitilisel hetkel istus Charley autoparkla katuseserval. Ta peas keerles tuhat mõtet, mis viisid teda enesetapule samm sammu haaval aina lähedamale. Charley sõnul on naine, tänu kellele ei andnud ta alla, kangelane.

Charley tundis, et ta on murtud. Ta elu oli just kui õudusunenägu. Ahistavas suhtes olnud naisel oli nii valus olla, et ta ei suutnud seda enam kannatada. “Ma ei suutnud enam kõigega toime tulla. Ma kaotasin kodu ja paljud inimesed, kes olid mu elus ja mu ümber. Tundsin, et keegi ei mõista mind,” meenutas Charley.

“Ma ei tundnud mitte midagi peale pideva südamevalu. Mu vanaema ja vanaisa viisid mu aastase poja Hugo tema isa juurde. Ise suundusin mitmekorruselise parkla suunas. See toimus 29. septembril. Ja minu jaoks tähistas see sel hetkel mu elu viimast päev. See oli lõpp,” ütleb naine.

“Ma mäletan, et parkisin oma auto ära ja jälgisin mööduvaid inimesi. Ma lootsin väga, et keegi tuleb ja päästab mu ära,” räägib Charley väljaandele Daily Mail. Ta ütleb, et möödusid mees ja naine, kes nägid küll, et ta istub äärel, kuid ei läinud ta juurde. “Ilmselt kartsid, et hüppan alla,” arvab Charley tagant järele.

Umbes viis minutit hiljem tuli tema juurde naine, võttis tal vöökohast kinni ja tiris Charley katuseservalt tagasi. “Ta ütles mulle, et lähme joome tassi kohvi ja küll kõik saab korda,” meenutab Charley.

Ta lisab, et naine ütles talle, et see pole viis abi otsimiseks. “Ta ütles mulle, et ta võib aidata mind, olla mu sõber ja kindlustada, et mu väikse poeg ei jää emata,” räägib Charley.

Charley räägib, et sündmuskohale oli saabunud ka politsei. All oli kümme politseinikku ja Charley ning teda päästma asunud naise selja taga oli kuus politseinikku.

Kaks nädalat peale juhtunud pandi Charley asutusse, kus talle osutati vaimset abi ja oldi toeks, et ta saaks enda elu jälle järjele.

Charley tegi ka Facebooki postituse, milles ta kirjutas, et on üdini tänulik naisele, kes päästis ta elu. “Teeksin tema heaks, mida iganes ta sooviks,” ütles Charley.

Kuidagi teadis ka keegi naist, kes päästis Charley elu, ja märkis ta postituse juurde ära. Seepeale saatis Charley oma elupäästjale foto endast oma pojaga ja tänas teda veelkord. Kangelane vastas Charleyle, et talle piisab täiesti teadmisest, et Charleyga on kõik korras.