"Minu gadget’ite hullus ei piirdu iPhone’idega. Mu korter on kurguni täis tolmu koguvaid masinaid, mis tundusid ühel hetkel vastupandamatult seksikad, ent osutusid kolm nädalat hiljem lootusetult aegunuteks. Mu sahtleid täidavad vanad Blackberryd ja Palm Treod, kõikvõimalikes mõõtudes stylus’ed ja flopikettad, lömmis kaantega Macid ning 1-megase kõvakettaga PC-d, lugematutest adapteristest ja kaablitest rääkimata," kirjutab ta postituses, mis kannab pealkirja "Me peame rääkima gadget'itest", mis algab samastuva meenutusega sellest, kuidas keegi mees kunagi 90ndatel oma naisele Ford Scorpio suunatuled oli kinkinud.

Muuhulgas saame teada, et Raud on koguni Teleturust asju tellinud.

"Kõige veidram gadget, mille ma kunagi Teleturust soetasin, on komplekt iminappadega junne, mis tuli kehakaalu kaotamiseks kõhu külge kinnitada ja vooluvõrku ühendada. Esimest korda seda agregaati tisside külge ühendades tundsin ma end lihtsalt idioodina, teisel korral läks too krempel aga lühisesse ja kiirabi kutsumisest väga palju puudu ei jäänud. Aga kurat küll, kui ma seda juhtmepundart esimest korda telekast nägin, olin ma kui nõiutud," mäletab ta.

"Kui eksisteerib mõni gadget, siis on mul see tõenäoliselt olemas. Naine peab mind Aasia reisidel kätega kinni hoidma, et ma meile kolmekümne viiendat riisiaurutajat ei ostaks. Ma olen haige," kirjutab Raud postituses.