Ajakirjade Kirjastus ja Rocca al Mare kaubanduskeskus sõlmisid koostöölepingu ajakirja \"Rocca\" väljaandmiseks. Ajakiri jõuab lugejateni oktoobris.

Rocca al Mare kaubanduskeskuse ajakiri “Rocca” pakub üldharivat lugemist, praktilisi nõuandeid ja meelelahutust erinevatele sihtgruppidele, kes Rocca al Mare keskust külastavad või võiksid seda potentsiaalselt teha. Ajakiri annab inspiratsiooni oma koduga tegelemiseks ja vaba aja veetmiseks.
Lisaks on ajakirjas nõuandeid lastega seotud teemadel, ülevaade moetrendidest, uudiseid keskuses pakutavatest tootedest, kampaaniatest ning toimuvatest üritustest. Ajakirja peatoimetaja on Vesta Reest.

Tallinnas ja selle lähipiirkondades elavatele inimestele suunatud tasuta ajakiri hakkab ilmuma neli korda aastas ning selle planeeritav tiraaž on 80 000.
AS Ajakirjade Kirjastus on Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider, andes välja 24 ajakirja, mille lugejate koguarv on üle 1 miljoni. Kirjastuse toodete hulka kuuluvad Anne & Stiil., Kroonika, Eesti Naine, Naised, Nädal, Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu, Ristik, Jana, Tvojo Tv jpt.
Peale ajakirjade kirjastatakse ka kliendiajakirju ning raamatuid, milledest tuntuim on kokaraamatute sari “100 rooga”. Lisaks on Ajakirjade Kirjastusel neli internetiportaali: NaisteMaailm.ee, Toidutare.ee, Kroonika.ee ja Telekas.ee.
Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdselt Eesti Meedia ja Ekspress Grupp.