"Toobali nimi tundus kuidagi tuttav, tšekkisin messengerist järgi ja selgus, et vana isegi mulle kirjutanud," imestab Rauno. "Vedas, et saunakutset ei saanud."

17-aastane laulja jagab sotsiaalmeedias kuvatõmmist sõnumitest, mis Priit Toobal talle kevadel saatis. "Kas sul 1. juuni vaba?" uuris mees 9. mail. "Ei oska öelda hetkel, mis muidu?" vastas Gutman. "Kutsuks deidile," seletas Toobal.

Olgugi, et Gutman andis Kroonikale loa oma postitus avaldada, on ta nüüdseks selle oma lehelt eemaldanud.

Foto: Kuvatõmmis

Nüüdseks on Kroonikaga ühendust võtnud ka Priit Toobal ise: "Väga vahva, et igaüks nüüd minuga seoses oma 5 minutit kuulsust saada tahab. Tegelik vestlus Gutmaniga oli aga selline, mille teile saadan. Siis pidas ta seda täiesti tavaliseks, nüüd on tarvis nalja teha. Tõsiselt, aitab seesugustest naljadest."

Foto: Priit Toobal / Kuvatõmmis

Kolm aastat tagasi, 2015. aasta novembris plahvatas skandaal – Keskerakonna peasekretär Priit Toobal meelitas alaealisi koolipoisse enda juurde sauna. Postimees avaldas toona 16-aastase noormehe vestluse Priit Toobaliga, milles poliitik kiitis nooruki sportlikku keha, uuris tema seksuaalseid eelistusi ja kutsus noormeest endaga viina jooma ning sauna.

"Postimehe artikkel sai Priit Toobali karjäärile 2015. aastal saatuslikuks. Mees astus pärast loo ilmumist tagasi nii Keskerakonnast kui riigikoguliikme koha pealt. Ometi tundub, et Toobal sellest skandaalist suurt ei õppinud, sest lugu, mida me kohe vaatama hakkame, on veelgi šokeerivam, kui kolm aastat tagasi," sõnas Lust "Kuuuurija" uue hooaja avasaates.

Priit Toobal ajab tänasel päeval Suure-Jaani vallas matuseäri, korraldab kohalikke muusikapäevi, kasvatab hobuseid ja seltsib kohalike noormeestega. "Kohalikud noormehed, kes minuga ühendust võtsid, ütlesid mulle, et endine tipp-poliitik Toobal on niimoodi poisse taga ajanud juba aastaid ja taolised Facebooki chatid ei üllata küla peal enam ammu mitte kedagi. Iga Suure-Jaani külamemm teab, et Priit Toobal meelitab kohalikke noormehi oma kodutallu rikkaliku pruukosti ja narkootikumidega ning seal toimuvad imelikud saunapeod,“ kommenteeris Lust.