Lauren, kes 15-aastaselt kodust lahkus, sõnas ise: "Kui ma kandideerisin Briti ja Iiri tippmodelli saatesse, ei teadnud ma, kas mind üldse võetakse vastu ning kui kaugele ma pääseda võiks."

"Kogu kogemus on olnud lausa maaväline ning olen väga õnnistatud ja tänulik, et olen sellise võimaluse saanud," vahendab Belfast Telefraph Laureni sõnu.

Lauren kasvas üles St Lucias ning kolis 10-aastaselt koos emaga Londonisse. Kui neiu oli 15-aastane, lagunes nende elu ning tema ning ta ema teed läksid lahku - neiul tuli magada ja elada väga rasketes oludes.

Ajalehele The Sun sõnas ta: "Ema oli depressioonis ning me võitlesime enda eest palju. Kui ma olin 15, murdusin ma ja jäin kodutuks. See oli raske aeg. Inimesed ütlevad, et kodutud magavad rasketes tingimustes, aga tegelikult ei maganud ma sel ajal üldse."

"Pargipingil magajast selle (modellisaate) võitjaks ei tundu reaalne," ei suuda Lauren siiani oma õnne uskuda.

Nüüd elab ta kahetoalises koteris koos oma noorema õe ja onutütrega ning magab diivanil, kuid ilmselt mitte kauaks, sest selle tiitlivõiduga kaasnev majutab ta peagi parimatesse hotellidesse üle maailma, millest ta siiani on osanud und vaid näha.

Videot ajakirja Company kaane ning moeseeria pildistamiselt võid vaadata siit: