Hannah ütleb, et isegi stuudios olles, on tal koguaeg üks arvutiaken vaikselt lahti, mille läbi jälgib, kuidas meie poistel läheb.

Mitu aastat Inglismaal elanud Hannah ütleb, et ühelt poolt elab ja töötab ta küll Londonis, kuid teiselt poolt vaatab ikkagi igapäevaselt uudiseid kodumaast.

"Ma ei saa kuidagi mainimata jätta üht fantastilist inimest, tänu kellele me üldse täna rõõmustame Eesti jalgpalli tulemuste ning tuleviku üle. Aivar Pohlak. Mees, kellel on missioon, kirg, soov, tahtmine," kiidab Hannah.

"Aivar Pohlak läheks vist ka läbi tule, et saavutada see, mis tänaseks meie koondis, meie poisid ja kogu Eesti rahvas on saavutanud.  Ärgem unustagem, et nii muusika, kunst, sport, loomingulisus, on nii paljuski seotud sisemise motivatsiooni, põlemise ja kirega. Piisab ühest inimeset, kes usub, soovib, loob ja tahab.... Ja kõik saabki teoks!"

"Tema on see mees, kes ei ole iial lasknud pead norgu, olgu need tulemused, mis iganes. Tema on see, kes ehitab staadioni, tema on see, kes sisemiselt põleb ja “nakatab” inimesi enda ümber. Usub, loodab, annab energiat. Ma imetlen tema jõudu, energiat, entusiasmi. Ma olen ääretult õnnelik, et Aivar Pohlak on võtnud Eesti jalgpalli tuleviku oma kätesse – tema on mees, keda selles valdkonnas usaldada! Täna on A le Coq Arena välja müüdud, täismaja! Wow!" rõõmustab Hannah, kes vaatab tänast mängu ka ise A le Coq Arenal.

Hannah ütleb, et talle on palju kordi Inglismaal öeldud, et meie jalgpalli areng on viimastel aastatel uskumatult imetlusväärne. "Väike riik, kes on saavutanud maailma tasemel tulemuse vaid mõne aastaga. Meie jalgpalli ajalugu küündib vaid saja aasta taha, kuid see, kus me täna oleme, on palju pikemat aega nõudev periood.  Ma südamest soovin ja loodan, et me oskaks väärtustada neid inimesi, kes on selle nimel pingutanud... Et me kõik koos saame täna olla uhked! Uhked tulemuste üle, uhked selle üle, et oleme eestlased!"

Läinud aastal valiti Hannahi lugu "I Believe In You" raadiojaama TalkSport poolt Inglismaa jalgpallikoondise 2010. aasta MM-finaalturniiri hümniks. Selleks puhuks tehti lauljatarist ka pildiseeria, mis väärib täna vaatamist! 

VAATA GALERIID: