Hitiga «Absoluutselt» kuulsaks saanud bändi HU? solisti HANNALIISA UUSMA relvaks meeste südamete võitmisel on ilusad pruunid silmad.

 

Hannaliisa (22) on Eesti muusikaelu kihama pannud. Ta laulab eestlastest ja Eestist. Öistest Tallinna tänavatest ning väikeste linnade rõõmudest ja muredest - elust nagu filmis, milles on üksjagu meid kõiki.
 
«Absoluutselt» kõneleb tüdrukust, kes üritab iga hinna eest noormehe tähelepanu võita. Kas sinuga on juhtunud, et tahad kellelegi kohutavalt meeldida, aga ta ei vasta samaga?
Üsna loomulik, et inimestevaheline tõmme pole vastastikune, tugev ja igavene... Seetõttu olen tõenäoliselt ka mina taolise olukorraga kokku puutunud. Midagi hüperhullu ma armuvalus korda pole saatnud. Ennast mingil veidral, totaalselt ebaloomulikul viisil ületanud samuti ei ole. Samas leian, et vahel võivad kellegi nimel tehtud tillukesed vembud ja meeletused siiski rõõmu pakkuda.
 
Milline on parim vahend vastassugupoole tähelepanu püüdmiseks?
Parimaks tähelepanu köitmise viisiks on loomulikkus. See ei tähenda naturaalset tiiutalutütrekeseks olemist. Loomulik, võluv, enesekindel ja tähelepanu äratav saab kindlasti olla ka kaetuna, olgu siis katteks tugev meik või neoonteksad.
#end#
Millega võiksid meesterahva pahviks lüüa?
Hehee, võib-olla oma pruunide silmadega.
 
Igas naises on veidike beibelikkust. Nimeta mõni oma tibilik joon.
Tõenäoliselt on see küsimus inspireeritud laulust «Absoluutselt». Kui mõelda kõige stereotüüpsemate tibiomaduste peale, siis ennast ma kindlasti beibega ei seostaks. Muidugi meeldib mulle ilusaid riideid ja head parfüümi kanda ning trennis ja juuksuris käia. Ma nimetaks kõiki neid meeldivaid asju pigem naiselikeks nõrkusteks. Jumal tänatud, et olen naisena sündinud ja saan seda kõike sajaga nautida.
 
Kui kaua võtab sul aega, et ennast jalustrabavaks tuunida?
Kuidas kunagi. Vahel läheb sättimiseks pisut rohkem aega, teinekord hoopis vähem. Üldiselt olen selline tüüp, kes enesega rahul olemiseks, mis on ju olulisim säravuse komponent, vajab peegli ees pigem rohkem aega. Hea uni ja päikesepruun jume teevad kõige ilusamaks.
 
Paljude naiste unistuseks on rikas mees või kopsakas pärandus Kanada onult, et soetada lahtine Mercedes, Gucci käekott, Armani teksad ja päikeseline puhkus. Millest sa rõõmu tunneksid, kui oleks hunnik pappi?
Kui mul oleks tõesti järsku kohutavalt palju raha, siis lubaksin endale samuti lahtise Mercedese, Armani teksad ja Gucci koti, kuigi kahte viimast on tahtmise korral võimalik ehk lubada ka ilma Kanada onu päranduseta. Puhkaks ka mõnda aega, kuid mitte kaua, sest mul hakkaks üsna kiiresti igav ja niisama logeleda liiga pikalt küll ei tahaks.
 
Millised mehed sulle meeldivad?
Hmm... Toredad, targad, vaimukad, andekad, omanäolised, ilusad, viisakad, huvitavad, intrigeerivad, kaitsvad, terved, töökad, arusaavad, armastavad, truud... Oh neid positiivseid omadussõnu meeste kohta on lõputult palju. Kel neid omadusi pole, teie mulle ei meeldi!
 
Kas läheksid kohtama intelligentse ja kena traktoristiga, kelle kukrus kõliseb vaid leivaraha?
(Pikk naer.) Ma ei oska vastata. Traktoristi ja kohtama minekuga tuleb pigem meelde allergiarohu Claritin telereklaam ja heinanohu. Pisut raha kulub ju marjaks ära, päris vireleda ja tõelises rahanappuses sipelda ma mingil juhul ei sooviks. Keegi ei sooviks ju! Hea ja majanduslikult lahe elu oleks igati meeldiv. Üldiselt ei tahaks ma raha väärtuste edetabelis esimesele kohale seada.
 
Milline on sulle tehtud kõige veidram lähenemiskatse?
Suvaline keskealine ebameeldiv mees rõhutas enese ahvatlevamaks muutmiseks korduvalt oma käekella hinda. Ta tegi seda, hoolimata mu täielikust ükskõiksusest.
 
Kui sa elaksid mõnes Eesti väikelinnas, kus on vaid pood, kultuurimaja, kõrts ja pole mitte kuhugi minna, siis kuidas muudaksid oma elu põnevamaks?
Käiksin selles kultuurimajas ja vahel ka kõrtsis. Rajaks toreda aia, ostaks tollest poest vajaliku ja kutsuks sõbrad grillima! Elu on ju enese kätes. Kui sul on hingelähedane kodu ja omad head lähedased käe- või telefoniulatuses, siis pole vahet, asub su kodu Londoni südalinnas või hoopis väikeriigi pärapõrgus. Kodu on eelkõige südameasi.
 
Mida pead väikelinnades ja suurlinnades elamise plussideks ja miinusteks?
Millised on Eestis suur- ja millised väikelinnad? Mu arvates on meie linnakesed kõik ühtmoodi väiksed ja suured korraga. Mulle nad meeldivad. Tillukeses kohas on ehk vähem arenguvabadust ja lahtisi uksi, samas aga rohkem ühtekuuluvust ja tähelepanelikkust, mille puudumist ma Tallinnasse kolides kõige enam tähele panin.
 
Millist Eesti väikelinna pead enda lemmikuks?
Sellel suvel sõitsime HU?-ga palju mööda Eestimaad. Tuleb tõdeda, et imelisi väikelinnu on meil väga palju. Eredamateks muinasjutulinnakesteks pean Viljandit ja Kuressaaret.
 
Palun laske mind «Kosmose» juures maha, sest mul ei ole rohkem raha... On sul taksoga sõites samamoodi juhtunud?
Sellist asja on juhtunud küll paar-kolm korda. Ühel korral ei jäänud muud üle kui pidin taksost varem maha minema, teisel korral oli taksist helde ja halastav ega küsinudki raha ning kolmandal korral võtsin ruttu emalt tagastamisele mitte kuuluva laenu.
 
Kuidas hindad Eesti taksoteenust?
Taksoga sõidan üsna tihti. Ebameeldivat taksosõitu pole veel ette tulnud. Tavaliselt räägin alati taksojuhtidega juttu ja aeg-ajalt on päris huvitavaid ja koomilisi vestlusi ette tulnud. Kõige meeldivamad on need korrad, kui taksojuhi helde süda hinnasoodustust lubab.
 
Milline on su retsept, et saada kõik, mida oled soovinud?
Kõige lihtsam retsept: soovige väga vähe ja väga väikeseid soove.
 
Sinu viimase aja heategu?
Viisin riideid taaskasutamiseks.