Hansod on harjunud oma lapsi kõikjale kaasa võtma, ning see aasta sai vanematega presidendi vastuvõtule kaasa minna ka väike Johannes. "See, et lapsed käivad kaasas igalpool on ju hästi. Nad on ka ju inimesed ja hingavad sama õhku. Sellises vanuses lapsel on ju toit ka ema näol kaasas," ei saanud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liige Hannes aru, miks mõned prominendid nende teole viltu vaatasid.

Tema arvates võiks olla normaalne, et väikeseid lapsi võetakse tööle ja erinevatele üritustele kaasa. "Kui keegi Eesti inimestest kaebab, et väikesed tited on kaasas ja võivad segada neid, siis on küll halvasti," on pereisa arvamus, et eestlased peaksid igast väikesest lapsest rõõmu tundma.

Pereema Riina tunnistas saates, et tema aga teadis ette, et inimesed võivad 24.veebruaril toimunud vastuvõtul nii reageerida. "Mina erinevalt Hannesest aimasin seda reaktsiooni. See on tegelt sügavalt isiklik otsus, et mida sa beebiga teed ja kuidas sa elad.Paljud inimesed ei käiks väikeste lastega reisil ka," ütles ta ning lisas, et ka pere suuremad lapsed käisid juba mõne kuuselt kaugetel reisidel kaasas.