Rääkides rahast, ütles Rupert antud intervjuus, et raha teda eriti ei motiveeri. “See tekitab mugava tunde ja see on asja hea külg,” kõneles mees. “Mul on hea meel, et mul on raha, aga ma pole sellele keskendunud,” lisas Rupert.

Rupert sai maailmakuulsaks Harry Potteri filmidest. Ta mängis Daniel Radcliffe’i kehastatud Harry Potteri klassivenda Ron Weasleyt. Esimene film, milleks oli “Harry Potter ja tarkade kivi”, ilmus 2001. aastal.

Kuna Rupert sai niivõrd tuntuks, pidi ta sageli õue minnes enda välimust varjama. “Vahel tahad lihtsalt poodi minna,” lisas näitleja. Samas nentis Rupert, et kuulsaks saades kaotas ta mõneks ajaks enda tõelise mina ära. “Mul oli keeruline meenutada, milline oli mu elu enne kuulsaks saamist,” sõnas mees.

Rupert on hiljuti pihtinud, et mõlgutas peale neljandat Harry Potteri filmi mõtteid rollist loobumisest, sest tal oli kogu asjast villand. “Ma olin just kooli lõpueksamitega ühele poole saanud ja mõtlesin, et kas tahan Potteri filmides mängimisega jätkata,” ütles Rupert väljaandele The Independent.