Lemmikloomad on ära teeninud parima! Peterburis elav abielupaar, eksmiss Sigrid Hartman (32) ja Juris Zudovs (39) usaldasid oma Yorkshire\'i terjerid Riias mehe ema hoolde, kes poputab neljajalgseid kui sanatooriumis.

«Peterburi elu on kiire, Jurisel oli palju tegemist hotelli avamisega ja seetõttu olid meie koerad mõnda aega Riias Jurise ema juures,» vestab Sigrid. «Mamma hellitab nad päris ära - toidab korrapäraselt, silitab ja käib nendega massaažis. Kuid eks ka loomad vaja suurt inimlikku tähelepanu.»
Läinud neljapäeval sõitiski Sigrid maha sadu kilomeetreid, olles koerte Peterburisse tagasi toomise missioonil. Õigupoolest kihutas ta kõigepealt Kaunasesse esteetilise hambaravi teemalisele kongressile ja siis Riiga koertele järele.
Sigrid proovib Peterburis jätkata ka oma äriga, hambaravi-laserseadmete müügiga. «Huvilisi on. Olukord on paljulubav, kuid müük on tehtud, kui raha arvel. Ehk jõuab detsembris ühe tehingu vormistada.»
Sigrid ja Riia hotellijuht Juris Zudovs abiellusid 2006. aasta suvel. Tänavu viis saatus paari aga Peterburisse, kus Jurise tööks oli avada Reval Hotel Sonya.