Piltidelt ilmneb, et enne seda kui Hillary Rodham Clintonist sai esimene leedi ning tuntud poliitik, oli naine tüüpiline kuuekümnendate üliõpilane, kes kandis pikki juukseid, triibulisi pükse, johnlennonlikke prille ning elas tugevalt üle Malcolm Xi, Robert F. Kennedy ja Martin Luther Kingi mõrvu, kirjutab The Daily Mail. 

Fotod on üles võetud suvel 1969 - kaks nädalat pärast seda kui tulevane USA riigisekretär Wellsley ülikooli lõpetas. Sealsamas ülikoolis suutis nooruke Hillary teiste seast sedavõrd välja paista, et temast pidas tarvilikuks kirjutada toonane LIFE ajakiri, mis 1969. aastal 22-aastasest Hillaryst ühe nüüd seeriana avalikustatud piltidest ka avaldas.

Juba nooruses tulihingeline tsiviilõiguste eest võitleja, 67. USA riigisekretär Hillary Clinton on tänaseks tuntud kui Ameerika naisõiguslate esikõneleja. Ka oma tulevase abikaasa, hiljem USA presidendi Bill Clintoniga kohtudes võttis Hillary legendi kohaselt ohjad enda kätte: "Kui sa muudkui vaatad mind ja mina sind, siis võiksime juba üksteist tunda ka. Mina olen Hillary Rodham!" öelnud Hillary Billile, kellega ta viis aastat pärast kõnealuste fotode tegemist ka abiellus.

Vaata pilte 22-aastasest Hillary Clintonist The Daily Mailist.