Liina Randpere ja Alari Kivisaare juhitud saates rääkisid oma kogemustest armupaar Getter Jaani ja Ott-Sander Palm, näitleja Sepo Seeman, poliitik Heimar Lenk, raadiohääl Kertu Jukkum ja ettevõtja Margit Härma (endise nimega Hakomaa).

Muuhulgas mõõtsid saatekülalised sõrmede põhjal oma testosteroonitaset, tegid joonistamisteste, voltisid paberlennukeid ning panind proovile oma orienteerumisvõime.

Ka vastasid külalised küsimustele oma filmi- ja sõidukieelistuste kohta. Selgus, et pikantse suuvärgiga riigikogu liige Heimar Lenk ei häbene hoolimata oma kavala naistemehe imagost suure kunsti peale ka pisaraid valada.

Mees rääkis saates avameelselt, et mõnikord lähevad tal filmide peale silmad märjaks. Eriti kui linateos suudab inimhinge kuidagi eriti sügavuti avada. "Kunst saavutab oma eesmärgi, kui ta paneb mind nutma!" kuulutas Lenk.

Mehe ideaalid on kunstilises ja materiaalses plaanis aga täitsa eri "sugu". Küsimusele, mille järgi saatekülalised autot valivad, vastas Lenk, et tema unistustes on parim "elegantne, pikk ja lai valge auto, mille kõrvalistmel istub blondiin!"