Aeg on Kroonika paparatso-kopterid taas kord stardivalmis panna. Tippnäitlejate Hele Kõre ja Alo Kõrve kodus helisevad pulmakellad. Noored abielluvad juuni algul, kuu aega hiljem näeb ilmavalgust nende esimene laps.

Kümme aastat vabaabielu elanud Hele (29) ja Alo (30) pannakse ametlikult paari 7. juunil. Pulmapidu peetakse nende hiljuti valminud Sakus asuvas kodus ning sinna on kutsutud sugulased ja lähimad sõbrad. Sündmus saab olema noorpaari nägu - stiilne ja tagasihoidlik.
 
Kooliaegne armastus
 
Hele ja Alo armulugu algas Jõgeva gümnaasiumis, kui Hele käis üheksandas ja Alo kümnendas klassis. Mõlemad olid suured teatrihuvilised ning kooliteatris «Liblikapüüdja» said mängitud esimesed ühised tükid.
Hele oli linnatüdruku tüüpi, Alo aga ehtne maapoiss. «Kohe päris maalt ja hobusega,» on Hele naljatades Alo kohta öelnud.
Pärast gümnaasiumi lõpetamist kolis Alo Tallinnasse ja asus õigusteadust õppima. Aasta hiljem tuli talle pealinna järele ka Hele. Siin jõudis noorte suhe uuele tasandile ja nad kolisid 1999. aastal kokku elama.
#end#
Helel oli Tallinnasse tulles selge siht silme ees - pääseda EMA lavakunstikooli. Lavaka katsetel noori näitlejahakatisi hinnanud Elmo Nüganen suhtus Helesse esimesel kohtumisel pisut kahtlevalt. Vanameistri usk tumedapäisesse tüdrukusse kasvas aga iga järgneva katsega. Kui kooli seinale riputati nimekiri kaheksateistkümne vastuvõetuga, kes olid sõelale jäänud 470 soovija seast, oli nende hulgas ka Hele nimi.
 
Elu tillukeses toas
 
Alo, kes oli aasta aega õigusteadust tudeerinud, otsustas ühtäkki, et see ala ei ole ikka tema jaoks, ning jättis õpingud pooleli. Paljude jaoks ootamatult seadis ta sammud lavakunstikooli. Kuna Alo oli varem kooliteatris mänginud, siis see oli tema jaoks asjade loomulik käik. Nii said kahest armastajast kursusekaaslased.
Ülikooliajal elasid Hele ja Alo kesklinnas Süda tänaval tillukeses, 6,4 ruutmeetri suuruses korteris, kus voodi oli lae alla ehitatud. Suurema osa ruumist täitis maast laeni ulatuv pirakas ahi, mille kõrvale mahutati kuidagi kirjutuslaud ja külmkapp. Kuid noored ei nurisenud - oli see ju nende armas pesake.
Neli aastat pingsat õppimist, vaeva ja eneseületamist tasusid end ära. Elmo Nüganen kutsus Hele ja Alo koos Evelin Pange, Elisabeth Tamme, Argo Aadli ja Mart Toomega Tallinna Linnateatrisse, mille väärikasse perre nad siiani kuuluvad.
Nüüd oli aeg kooliaegne kitsikus unustada. Helele ja Alole anti elamiseks tuba Toompeal, Linnateatri ühiselamus, kuhu kolisid koos nendega ka kutsekaaslastest kolleegid Mart Toome ning  Argo Aadli.
Päris oma kodule hakkasid Hele ja Alo mõtlema mõni aasta tagasi. Hele sõnul kulges nende elu teatud perioodil Toompea ja Linnateatri vahelisel trajektooril, tihtipeale ei saadudki päris pikka aega vanalinnast välja. Ehk mõjutas see ka nende valikut kolida vaiksesse Saku kanti. Toekas palkmaja valmis möödunud aastal ning seal kavatseb noorpaar juunis ka oma pulmakülalisi võõrustada.
 
Emalik ja hooliv
 
Hele parim sõbranna on ta kolleeg Evelin Pang (29). Näitlejannade sõprus sai alguse lavakas ja kestab siiani. Bravuurikas pealinnapreili Evelin ja lihtne Jõgeva tüdruk Hele sattusid juba esimeses tunnis kõrvuti istuma. Must ja valge koer, nagu sõbrad neid kutsuvad. Tüdrukud on üsnagi erineva natuuriga, mistõttu on kümme aastat kestnud sõpruse jooksul nii mõnigi kana ära kitkutud. Nüüd on nad aga lahutamatud. Evelin on öelnud, et pärast abikaasat Priit Võigemasti (29) ja tütar Loviiset (2) on Hele tema jaoks kõige tähtsam inimene maailmas.
Nii Hele kui Evelin ootavad last. Evelinil on sündimas juba teine silmarõõm ja seetõttu oskab ta sõbrannale hüva nõu anda. Ta on Helet iseloomustanud kui väga emalikku ja hoolivat naist. Hele on öelnud, et ei jõua emaks saamist ära oodata. Näitlejanna sõnul tuleb laps täpselt õigel ajal ning ta on teda väga oodanud. Kuuldavasti sünnib nagu Evelinil ja Priidul, nüüd ka Hele ja Alogi esiklapsena just tütar. Nii et väike Loviise saab omakorda sõbranna.
 
 
Kas teadsid, et...  

  • Alo istus 13aastaselt esimest korda traktori T40 rooli.
  • Hele tahtis lapsena saada lüpsjaks, iluuisutajaks või naisatleediks.
  • Alo lemmikautomark on Audi.
  • Hele lemmikvärvid on valge ja must.
  • Alol seisab Jõgevamaal garaažis ülesputitatud 1960ndate aastate «põdraga» Volga, millelt ta käib aeg-ajalt tolmu pühkimas.
  • Hele sai lavakasse kohe sisse, kuid Alo oli üks esimesi joone taha jääjaid. Elule meeldib aga vimkasid visata. Kuna tolleaegse menubändi Rumal Noorkuu solist Hendrik Raave loobus õppetööst, siis valiti lisakatsetega tema asemele «varupingilt» Kõrve.
  • Hele laulis koos Kristjan Kasearuga konkursi «Eesti Eurolaul 2007» finaalis laulu «Romeo ja Julia», mis jäi teiseks.
  • Alo ja Hele on mänginud koos ligi kümnes etenduses.