Palju õnne! Suvel pulmi pidanud Nexuse endine lauljatar Helen Randmets (27), neiupõlvenimega Randmäe, ja Prike juhatuse liige Reigo Randmets (33) saavad aprilli alguses perelisa. Beebit ootab kodus ees paari 19. jaanuaril kaheaastaseks saav pisipoeg Roben Thor (pildil kolmekuusena).

«Me oleme väga õnnelikud, teine laps on väga oodatud,» ütleb Helen. Noor ema rääkis Kroonikale juba poolteise aasta eest, et varsti tahaks ta koju ringi jooksma veel teistki pisipõnni.
Paar peatselt ilmavalgust nägeva beebi sugu ei reeda, vihjete kohaselt peaks aga sündima poiss.
Reigo ja Helen kihlusid mullu 19. juulil, mil nad pidid tähistama nii oma kolmandat tutvumise aastapäeva kui ka poeg Roben Thori pooleaastaseks saamist.
«Poole sõidu pealt sidus Reigo mul silmad kinni ja kui olime kohale jõudnud, talutas mind kättpidi edasi...» rääkis Helen oma kihlumise päevast. Lauluväljaku tuletorni tippu jõudnud, sidus mees Helenil silmad lahti – naise ees oli romantiliseks õhtusöögiks valmis pandud laud, toitu ette kandmas kriitvalges kuues kelner. Mees laskus ühele põlvele. Palunud armastatu endale naiseks, libistas Reigo talle sõrme teemantsõrmuse. Seejärel lasid nad end päikeseloojangul kanda ühise elu unelmatesse...