Värskelt isaks saanud Henrik Normani sõnul on abielu mõistlikum mittesobivuse korral lahutada, mitte sellest näitemängu teistele korraldada: "Kuskil pole kirjas, et ma ei või 10 korda abielluda. Eestis on abiellumise poole pealt ühiskonnas igand, et lahutamine on midagi kohutavat, aga kõik oleneb inimestest. Lahutuse teeb keeruliseks jagamine. Kui pole suutnud abielu vältel hästi jagada, siis tuleb seda lahutades teha. AGa kui asjades nii palju kinni pole, pole see probleem."

"Aga elada niimoodi teiste võõraste jaoks abielus 25 aastat, taguda vastu rinda, et olen 20 aastat juba abielus olnud, pidades sealjuures 4-5 armukest, pole see sugugi viisakam," on mees kindlal seisukohal, et halvamaiguline lahutus on parem kui pikaaegne piin teiste arvamuse kartuses.

"Lahutada annab sõbralikult, kui ei anna, siis tuleb seadus appi," räägib ta et klaase ja kohvitasse talle jagada ei meeldi.

"Paljud Eesti naised tahaksid pulma peo, kleidi ja ettepaneku pärast, aga kui argirutiin pärast seda tuleb, siis peletab nagu eemale, et mismõttes, kas ma nüüd olengi kinni..."

"Fakt on see, et pulmadele kulutatud summa on pöördvõrdeline abielu kestvusega," nendib ta kirjeldades oma esimest pulma: "2500 krooni maksis  ja laenatud ülikonnas käisin. Kell 14 pidi olema registreerimine, kell 12 broneerisin restorani kella 16ks koha 20le inimesele. Küsiti, mis toimub ja kui ma ütlesin pulm, ahhetati teises otsas, et oi mis me lauale paneme. Ütlesin siis, et mis menüüs on - supp, praad ja magustoit. Lihtne!"  Mees oli esimeses abielus 10 aastat, teises 2,5.