Hillar Kohv, kelle kodu politsei juuni lõpul lasteporno levitamise kahtluse tõttu läbi otsis, kurdab, et pärast seda on tema elu põrguks muutunud. Tema väitel lõid paar noormeest augusti lõpul öö varjus Viinahaual sisse tema kodu akna. Kohv saatis selle kohta politseile avalduse, kirjutab SL Õhtuleht.

Nähtavasti on aga keegi otsustanud Kohvi maja päris maatasa lõhkuda, sest 29. septembril olevat tema majaseina sisse auk saetud ja põhjust oli taas politseisse pöörduda. Kohvi sõnul on läbi saetud maja voodrilaud ja palk.

“Naabrid vaatasid ja imestasid, et täie mõistusega inimene seda ei tee, tegemist pidi olema alaarenenud olendiga,” seletab Kohv, kes kurja teo ajal ise Toris viibis.

Lääne politsei pressiesindaja Maria Murakas kinnitab, et Kohv tegi politseile 26. oktoobril avalduse, aga selle sisu ei saa kommenteerida. Asja politsei veel lahendanud pole.

Et edasisi üllatusi vältida, korraldas Kohv naabrivalve — nood hoiavad nüüd tema hoovil silma peal. “Ühel naabril on olemas ka selline meremeeste binokkel, millega näeb üpris kaugele,” loodab Kohv kutsumata külalisi heidutada.