Telehiti “Anarhia pojad” staar Charlie Hunnam avas viimaks oma suu ning seletas, miks ta viimasel hetkel kuumast tööotsast loobuma pidi, vahendab Metro.

Toona toodi põhjuseks Hunnami hõivatus (mehel olevat olnud liiga palju tööd telesarjades), ent nüüd tunnistas staar, et süüdi olid ka tema ärevushood.

36-aastane staar rääkis avameelselt ajakirjale Elle, et pärast filmi režissööri Sam Taylor-Johnsoniga sõbrunemist leidis aset tema jaoks äärmiselt keeruline periood.

Charlie sõnul oli tema jaoks Christian Grey kingadesse astumine ning räigeid seksistseene filmimine raske, sest tal on suur foobia pisikute ees. “Ma üritan mõista, et me teeme midagi intiimset, kuid samas hoida ka selget piiri,” ütles ta.

Võttegrupile eitava vastuse andmises mängis tähtsat rolli ka Charlie tüdruksõber Morgana McNelis: “Sest ma olen väga pühendunud suhtes ja ma olen ka teadlik sellest, et see pole mu tüdruku jaoks just kõige meeldivam osa minu tööst.”

“See pole mu lemmik asi, mida teha. Ma olen ka pisikukartja,” lisas ta. “Ma ei taha enam kunagi suudelda kedagi peale oma tüdruksõbra…Kõik arvavad, et näitleja on olla äge ja sa saad filmides hulganisti ilusaid näitlejatare suudelda, kuid tegelikult ma vihkan seda.”