Ülemöödunud pühapäeval vandusid teineteisele igavest truudust tippnäitlejad Hele Kõre ja Alo Kõrve. Noorpaari oli õnnitlemas Eesti teatrieliit.

 
Tunnike pärast meheleminekut õhkab Hele (29), kes nüüdsest kannab perekonnanime Kõrve, südamest: «Väga tugevad emotsioonid on praegu!»
«Tõesti tugevad!» kinnitab Alo (30).
Hele ja Alo pulmad olid omanäolised ja meeldejäävad. Noored pandi paari nende hiljuti valminud kodu trepil Sakus, kuid pidu peeti Linnateatris. Kõik külalised poleks lihtsalt näitlejatepere palktarre ära mahtunud. Pulmaautoks oli viiskümmend aastat vana kirsipunane Volga, mille Alo on ise üles putitanud.
Pulm oli tagasihoidlik, kuid stiilne. Iga samm oli eelnevalt läbi mõeldud, et kõik sujuks õlitatult. Kutsutud oli ligi viiskümmend külalist, kellest lõviosa moodustasid Eesti tippnäitlejad. Kuulub ju noorpaargi nende hulka.
Abiellumistseremoonia alguseks oli kutsel märgitud kell kolm. Veerand neli, kui kõik külalised olid Hele ja Alo koduõuele kogunenud, hakkas kostma lärmakat automürinat, millest oli aru saada, et tegemist pole tavalise masinaga. Tänava otsast ilmus nähtavale prillikivina läikima löödud Volga, mille rooli keeras peigmees ise. Tema kõrval säras imekena Hele.
#end#
Räägiti, et Alo ostis Volga viisteist aastat tagasi Mustvee laadalt ja restaureeris ära. Mees olevat sõpradele naljatamisi öelnud, et enne kui ta autot korda ei saa, ta naist ei võta. Pole teada, kas auto sai enne üles löödud kui abieluettepanek tehtud, kuid 7. juunil istus noorpaar kenasti selle diivani mõõtu esiistmel ja vuras oma pulma.
 
Maavanem pani paari
 
Maja ette jõudes käitus Alo tõelise džentelmenina. Ta avas tulevasele naisele autoukse ja aitas ta välja. Hele kandis õhulisest tumepunasest kangast õmmeldud kleiti, mis harmoneerus kenasti auto värviga. Kaheksandat kuud lapseootel pruut pani oma rabava välimusega kõik külalised ahhetama.
Käsikäes astuti kodutrepile, kus neid ootas paaripanija. Tegu polnud tavalise tseremooniameistriga - noored registreeris Jõgeva maavanem Aivar Kokk. Hele ja Alo on sealtkandist pärit.
Kokk oli tublisti eeltööd teinud. Tema tund aega kestnud kõne Helest ja Alost oli sedavõrd huvitav, et möödus kui hetk. Seejärel vandusid pruut ja peigmees teineteisele igavest truudust ning nad kuulutati ametlikult meheks ja naiseks.
Kuna Hele ja Alo pole soolaleivapidu korraldanud, siis said sõbrad ja tuttavad nende kodus ringi vaadata. Avanenud pilt oli muljetavaldav. Alot ei tuleks tunnustada ainult hea näitlejatöö eest, talle tuleks anda eraldi auhind maja ehitamisel üles näidatud osavuse ja leidlikkuse eest. Sinna sisse astudes on kohe näha, et palju on vaeva nähtud ja oma kätega ära tehtud.
 
Etendused jäeti pulma tõttu ära  
Sakust suundus pulmarong Linnateatrisse, mille Taevalaval ootas pidulisi lookas laud. Pakuti seapraadi, hapukapsast, kartulit, viina ja veini - nii nagu ikka ühele õigele Eesti pulmale kohane.
Meeleolu hoidis üleval lustakas bänd. Pulmaisa polnud ning pulmamänge ei mängitud. Ka pruudikimp jäi uue omanikuta. Küll aga jagati külalistele erinevaid ameteid. Paika said pandud pruudi kaitsjad, joogitooja, pulma filosoof ja kritiseerija ning seltskonna lõbustaja. Viimaseks valiti noorpaari kolleeg Linnateatrist Margus Tabor, kes on ka tööl tuntud kui naljamees ja tujutõstja.
Pulmaliste sõnul sai Margus oma ametiga väga hästi hakkama.
Linnateatri rahvas võis täiel rinnal pidutseda, sest järgmine päev, nagu ka pulmapäev, oli etendustest vabaks tehtud. Sellist asja menukates teatrites naljalt ei juhtu!

 
Armastus algas koolis
Jõgevamaalt pärit Hele ja Alo on olnud paar neliteist aastat, neist viimased kümme aastat on nad koos elanud. Noorte armulugu sai alguse gümnaasiumipäevil. Tallinnasse kolinuna elas paar 6,4ruutmeetrises toakeses, Linnateatrisse tööle asudes anti neile teatri poolt elamine Toompeale. Hele ja Alo aastaid kestnud unistus päris oma kodust - palkmaja Saku külje all - täitus üsna hiljuti. Seal pandi nad ka paari. Kuu aja pärast näeb ilmavalgust Hele ja Alo esimene laps, oodata on tütart.