1.Russel Brand. Koomik on kaine olnud juba 13 aastat ning ei vaja lõbutsemiseks alkoholi.
2.Eva Mendes. Näitlejatar veetis aasta 2008 võõrutusel ning on sellest ajast saati olnud alkovaba.
3.Tobey Maguire. Ämblik-mehena kuulsust kogunud Maguire oli teismelisena pahuksis joomisega, kuid on juba pea 20 aastat püsinud kainena.
4.Eminem. Räppar jättis alkoholi pruukimise pärast pikka võitlust. Mehe suurimad singlid on kirjutatud just napsusena ja tal võttis kaua aega sellest välja tulla, kuid tänasel päeval ei vaja ta enam hittide kirjutamiseks kõrvalist abi.
5.Ben Affleck. Näitleja käis aastal 2000 võõrutusravil ja pole sellest ajast saati tilkagi tarbinud. "Kui sa saad vanemaks, tuleb sul rohkem kohustusi ja sa pead neist kinni pidama," rääkis joomise kohta Affleck.
6.Jennifer Hudson. Lauljatari sõnul pole ta oma elu jooksul tilkagi alkoholi pruukinud.
7.Robert Downey Jr. Hollywoodi üks rahakamaid staare käis viisteist aastat võõrutusravi vahet ning sattus viinakuradi tõttu ka paaril korral vangi. Väidetavalt on mees püsinud kainena aastast 2003 ja nimetab kainenemist kui "20-aastasest koomast ärkamist".
8.Natalie Portman. Näitlejanna väidab, et pole kunagi alkoholi tarbinud ja teda on raske mitte uskuda!
9.Kelly Osbourne. Pärast suitsiidimõteteni jõudmist otsustas Osbourne hakata kainet elu elama.
10.Kim Kardashian. Kui teised Kardashiani-õed on tuntud napsutajad, siis Kimi sõnul talle alkoholi maitse ei meeldi ja peab liigset joomist vastutustundetuks.
11.Colin Farrell. Näitleja jättis napsutamise, kui tal tekkis hirm, et ei suuda enam korralikult tööd teha. Nüüd tunneb mees end rohkem elus, kui kunagi varem!
12.Bradley Cooper. "Pohmaka" filmidest tuntud Cooper, üllataval kombel alkoholi tegelikkuses ei pruugi. Mees jättis joomise 29-aastaselt, kui tundis, et see mõjutab tema karjääri.
13.Jennifer Lopez. Kuigi J-Lo lööb tähtsamatel tähtpäevadel šampuseklaasi kokku, siis üldjoontes peab ta alkoholi nahale kahjulikuks ja hoiab sellest eemale.