Kui Christina Aguilera oli abielus Jordan Bratmaniga, armastas ta mööda kodu ringi joosta vallatutes sekspoekostüümides abiellu vürtsi toomiseks. Pidevalt tuli majapidajatel üles korjata jupikesi nii teenija- kui medõekostüümidest, mis vedelesid üle maja kõikjal põrandal. Lisaks pidi alati olema külmas pudel ülikallist Dom Perignoni šampust.

Jennifer Anistonil on aga harjumus mööda kodu pesus ringi keksida. Vaid rinnahoidjad ja aluspüksid või napid bikiinid keha katmas, ei lasknud see naine end millestki segada. Ka topless päevitamine oli vaatepilt, millega teenijaskonnal harjuda tuli, kui nad naasid aeda järjekordse seksika pesu pakiga, mis naine online-poest tellinud oli. Muide - ühe siseallika sõnul ammutas Jennifer oma kallima Justin Theroux'ga lapsesaamiseks inspiratsiooni raamatust "Viiskümend halli varjundit". Piitsutades rasedaks? Tundub, et see plaan ei läinud läbi.

Kui Tom Cruise oli abielus Katie Holmesiga, oli nende maja aga kui reeglite järgi toimiv hotell, kus sõbrad ja sugulased sisse ning välja voorisid aina. Tomi oli aga puhtusekiiks, eriti oma personaalse jõusaali osas, ja see tähendas, et isegi abikaasa Katie ei tohtinud tema varustust kasutada.

Britney Spearsi koritajad said aga palju piinlikkust tunda. Veel vähemalt 2010. aastal oli tema öökapipealne kenasti ritta seatud sekslelusid täis. Mis aga koristjat šokina tabas, oli hoopis voodi alt leitud poolik hamburger, küpsisepakid ja friikartulid, lisaks laiali vedelevatele riietele, mis kukkusid seljast täpselt sinna, kuhu juhtus. Huvitav, kas "Oops, I did it again" oli vabandus, mille ta süütu näoga koristajatele ütles?

Reese Witherspoon on aga nende teenijate õdusunenägude kõrval lausa haldjas. Kuigi tal on kolm last, koristab see naine enamiku ajast ise, tema kodu on puhas ja korras ning lisaks jagub tal veel heldustki: ta palus tungivalt ühel majahoidjal endale võtta 200 000 dollari väärtuses disainerriideid, mida ta enda sõnul ei kannaks nii ehk naa.