Los Angeleses asuvas eksklusiivses seksikoopas töötades avaldusid Jennyle maailmakuulsate staaride kõige intiimsemad saladused. Naine väisas Hollywoodi kõige kuumemaid seksipidusid, kus ihaldatud näitlejaid naudingu nimel peksti ja piitsutati.

“Kui sa viibid eksklusiivsetel fetišipidudel, hakkad sa aina rohkem kuulsusi kohtama,” rääkis Jenny väljaandele Page Six. Tema klientide hulka kuulusid mainekad nimed, kellest nii mõnelgi olid äärmiselt eriskummalised soovid. Ühel väga tuntud näitlejal, kelle suudlemisest on fantaseerinud enamus naisi ja ilmselt ka mehi, on Jenny sõnul võimas meheau ning tema intiimpiirkonda kaunistavat neet, mille külge kinnitatud paelte sikutamise eest staar naisele maksis.

Jenny, kes avaldab tuleval kevadel oma memuaarid, kõneles ka ühest Hollywoodi stsenaristist, kellega kohtumised olid erakordselt vürtsikad: “Tal olid ette valmistatud üdini põhjalikud, ülevõlli, detailsed stseenid, mida ta koos minuga lavastada tahtis. See oli lõbus, sest tavaliselt sellist fantaasiat ei kohta. Vahel teatas ta, et on maharadža ning kandis ka vastavat kostüümi — see oli nagu päris produktsioon.”

Endine seksitöötaja küll oma klientide nimesid ilmuvas raamatus ei paljasta, ent ilmsiks tulevad tema poolt pandud hüüdnimed: näiteks Tickle Ed, Ta-Da Ted, Doggie Dan ja Treasure Trolls.

Tänaseks päevaks ameti maha pannud Jenny usub, et nii paljud staarid kasutasid tema teenuseid, sest harva kuulevad sellise kaliibriga mehed naistelt sõna “ei”.