Paistab, et HUGH GRANTi poissmehepõli hakkab otsa saama. Komöödiastaar mõtleb tõsiselt pereloomisele.

Hugh Grant (46) on valmis suureks elumuutuseks — igihaljas poissmees tahab oma pruudi Jemima Khaniga (32) abielluda ja temaga lapsi saada. Grant tunnistab, et pereelu muutus ahvatlevaks just tänu Jemimale. «Mäletan, kui Warren Beatty ütles pärast isaks saamist: «See on suur kergendus, et elu ei keerle enam ümber minu, minu, minu...» Ükskõik kui väga ma ennast ka ei jumaldaks, tahaksin leida kellegi, keda jumaldan veelgi rohkem.»
Briti kõmulehed kirjutavad, et ilmselt on Hugh Jemimale juba abieluettepaneku teinud — ja kohe annab paar sellest ka teada. Kes teab, võib-olla on neil koguni perelisa tulemas...
 
Isarolliks valmis
Jemima Khan, neiupõlvenimega Goldsmith, on üks Briti rikkamaid naisi. Ta on kadunud miljardäri James Goldsmithi tütar ning tal on abielust Pakistani kriketistaari Imran Khaniga kaks poega.
Hugh harjutab isarolli Jemima poegade peal. Ta käib naise vanema poja kümneaastase Sulaimaniga laupäeviti kriketivõistlustel ja naudib seda väga. «See meeldib mulle!» ütleb ta. «Ma satun neil võistlustel alati väga hoogu.»
Rikka naise kõrval on ka Hugh hakanud luksusest lugu pidama. «Ma olen nii ära hellitatud,» tunnistab ta. «Olen toidu suhtes valivaks muutunud. Valgustus läheb mulle korda. Mulle päris meeldib, kui laual on valge lina. Jemima tõi ükspäev uued voodilinad ja ma küsisin: «Kas sa saad ikka aru, et neid tuleb kaheksa korda orgaanilise pesupulbriga pesta, enne kui ma nende peal magan?».»
 
Tulevane kirjanik
Hugh ja Jemima pole veel ühe katuse alla kolinud. Suhe sujub sellegipoolest hästi — Hugh on koostanud Jemimale nimekirja oma lemmikfilmidest (edetabeli tipus on Goodfellas ja Monty Pythoni sari) ning andnud talle lugeda oma lemmikraamatuid (näiteks Kingsley Amisi Lucky Jimi).
Hugh kirjutab parasjagu ka ise raamatut. Ta nimetab seda armastuslooks, mis «omal masohhistlikul kombel» peegeldab tema tujukat isiksust. «See on rahutukstegevam, kui ma arvasin,» ütleb ta. «Lugesin Jemimale ühe lõigu ette ja ta muutus väga rahutuks. Ta pidi peaaegu plehku panema.»
 
Abielu kammitsad
Granti soovimatus lapsi saada põhjustas pingeid ka tema eelmises, 13 aastat kestnud suhtes Elizabeth Hurleyga. Kui suhe lõpuks purunes, tõdes Grant, et see on «vabastav, kuid veidi kurb».
«See meenutas mulle veidi mu isa olukorda pärast ema surma,» räägib Grant. «Sa arvad, et see on kohutavalt traagiline, aga siis avastad kerge ärritusega: siin on mees, kes saab teha asju, mida ta varem teha ei saanud. Näiteks asju osta. Mu ema ei lubanud isal asju osta. Ja ta pidi teise pudeli veini avama alati WCs, et korgiplopsatus välja ei kostaks.»
Hugh’ ekskallimale Elizabethile on kindlasti suureks üllatuseks, et Jemima ei tohi ilma mehe loata endale uusi riideid osta. «Jemima ei lähe poodi ilma minuga konsulteerimata,» ütleb Hugh. «Ma ei salli seda boho-värki. Kõige hullem on Notting Hilli mood: villane müts, suur lopsakas ballikleit ja Doc Martensi saapad. See on jube!»