Enamus meist on teinud armastuse nimel hulljulgeid asju, kuid mõned inimesed viivad selle taseme lausa ekstreemsusteni. Ilmselt on üks hulljulgemaid Bruce Rowley Connecticutist, kes väidetavalt helistas ise politseisse ja teatas, et röövis panka. Seejärel sõitis mees tuntud Ameerika lauljatari Taylor Swifti Rhode Islandi kodu juurde ja viskas röövitud raha superstaarile koduaeda, et talle muljet avaldada, vahendab uudisteportaal VICE.

26-aastane mees röövis nädal enne juhtumit kohalikust pangast 1 600 dollarit, kuid raha kulutamise asemel turgatas Rowleyle pähe hoopiski parem mõte. Mehel tekkis plaan raha visata Swifti aeda. Siinkohal tasuks ära märkida, et Swifti enda mõis Rhode Islandil maksab 17 miljonit dollarit ja seega oleks 1 600 dollarit olnud lauljatarile kui kommiraha.

Politsei sõnul viskas mees röövitud raha lauljatari aeda suurest armuvalust. Kinnitades, et lauljanna kuulub talle. “Tundub, et mees tahtis talle abieluettepanekut teha,” sõnas Ansonia politseileitnant Patrick Lynch väljaandele.