Ansambli Hurts (UK) management kinnitas 25. jaanuari Tallinna kontserdi soojendusartistiks konkursist Eesti Laul 2011 osavõtva Shirubi Ikazuchi.

Shirubi Ikazuchi ehk Silvi Pilt on elektroonilise muusika komponeerija, kelle loomingut on tugevalt mõjutanud klassikaline Jaapani ja kaasaegne electronica ning rock ja goth-muusika. Silvi ütleb, et see kõik tundub ebareaalne kuidas asjad on läinud, alles esineti väikestel lavadel ja nüüd tuleb esineda sellisele publikuhulgale.

"Olen ülimalt meelitatud, üllatunud, sulavõis ja tegelikult ei leiagi sõnu emotsioonide kirjeldamiseks, mis valdavad uudise peale, et saan soojendada Hurtsi," lisas Pilt. "Olin juba siis Hurtsi superfänn, kui kontsert välja kuulutati. Shirubi kavas suuri muudatusi pole - enamiku publiku jaoks on see niikuinii esmakordne kokkupuude Shirubi Ikazuchi loominguga."

Juba nädala pärast, 25. jaanuaril toimuva talve suurkontserdi vastu oli huvi publiku poolt niivõrd elav, et kontsert müüdi algses toimumiskohas Rock Cafes välja juba paar kuud enne toimumist ning viidi publiku massiivse huvi tõttu üle Kalevi Spordihalli.

Hurts on briti süntpopi duo Manchesterist, kuhu kuuluvad helilooja ja laulja Theo Hutchcraft ning süntesaatorimängija ja kitarrist Adam Anderson. Ajakiri New Musical Express on neid juba jõudnud nimetada kui "Officially the. next. big. Thing".

Kontserdi piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kalevi Spordihalli kehtivad ka kõik eelnevalt müüdud piletid.