Pikalt ravimisõltuvuste ja enesetapukatsetega pahuksis olnud 37-aastane lauljatar oli oma elu lõpetanud püstolilasuga pähe, vahendab Reuters.

Vaid kuu aega tagasi oli endalt elu võtnud traagilise elukäiguga McCready elukaaslane ning noorema poja isa, produtsent David Wilson.

Floridas sündinud McCready alustas oma muusikukarjääri 18-aastasena, kui kolis Ameerika kantripealinna Nashville'i. Naise läbimurre lauljana tuli juba kaks aastat hiljem, aastal 1996, mil tal ilmus debüütalbum, mida müüdi enam kui kaks miljonit eksemplari.

Koos tähelennuga hakkas aga alla käima lauljatari eraelu. 2004. aastal mõisteti ta süüdi retseptiravimite pettuses, kolm aastat hiljem aga istus tingimisi vabaduses viibimise reeglite rikkumise tõttu mõnda aega vangis. ka on McCready tuntud telesaatest "Kuulsused võõrutusravil dr. Drew'ga" ("Celebrity Rehab with Dr. Drew."), kus naine olla tunnistanud, et tema kõige hullem sõltuvus on vägivaldsed suhted.

McCready'l oli kaks poega, kelle hooldusõiguse päras naine on samuti pidanud kohtus käima. Noorem poeg sündis naisel eelmisel aastal.

Naise viimane album ilmus aastal 2010 ning kandis nime "Olen ikka veel siin" ("I'm Still Here").

Vaata Mindy McCready tuntuima loo ja läbimurdehiti "Guys Do It All The Time" videot: