Lisaks käis 30-aastane Phoenix ohvrile peale, et tüdruk suudleks pikalt oma sõbrannaga klubis olles. Hiljem viis Phoenix purupurjus tüdruku enda juurde ja kasutas teda seksuaalselt ära. Tüdruk ise oli samal ajal teadvusetu ja lamas voodis. Ta ärkas 14 tundi hiljem üles ja sai teada, et mees oli teda vägistanud.

Kolm päeva hiljem päästis politsei tüdruku Phoenixi korterist. Kui tüdruk ei ilmunud koju, teatas nooriku ema ametivõimudele, et preili on teadmata neljapäeva õhtust teadmata kadunud, kui takso tüdrukule järele tuli. Et otsimist kiirendada, postitati tüdruku foto ka sotsiaalmeediasse. Ühtlasi nägi seda ka Phoenix ja sai teada, et tüdruk on 12-aastane. Nimelt selgus, et tüdruk oli Phoenixile oma vanuse kohta valetanud ja öelnud, et on 17-aastane. Kohtus väitis tüdruk, et ütles Phoenxile oma vanuse. Phoenix olevat seepeale aga kostnud, et arvas tüdruku vanemaks.

Alguses puikles Phoenix süüdistustele vastu ja väitis, et pole tüdrukuga seksuaalses vahekorras olnud. Arstlik kontroll aga leidis tüdrukult seksuaalse vahekorra kohta jälgi ning tehti kindlaks, et tegemist oli Phoenixiga.

Tüdruku ema sõnul on taoline olukord iga lapsevanema õudusunenägu. Lisaks tunneb tüdruku ema, et on lapsevanemana läbi kukkunud. “Ma olin nii kuri, kui kuulsin, et Phoenix arvas, et tüdruk oli 17-aastane,” ütles vägistatud tüdruku ema ja lisas, et on edaspidi nõus magama kas või välisukse ees põrandal. Peaasi, et tüdruk enam uuesti öösel välja ei hiili ja taolistesse sekeldustesse ei satu.

Tüdruku ema lisab, et ei süüdista oma tütart juhtunus. “Ta on mulle meeletult kallis ja ma ei taha, et ta tunneks end juhtunus süüdi. Ma ei taha, et ta sooviks end ära tappa,” ütles naine. Õnnetusse olukorda sattunud tüdruk aga ütles, et see, mis temaga juhtus, muudab teda kogu eluks. “Arvasin, et Phoenix oli sõber. Kui sain teada, et ta vägistas mind, ei suutnud ma seda uskuda. Olin nii kuri. Ma ei nimeta seda isegi seksiks, sest see, mida ta minuga tegi, oli nii õel,” ütles vägistatud tüdruk väljaandele Daily Mail.

Inglismaal asuv Bolton Crowni kohus mõistis John Phoenixi tema tegude eest 14 aastaks vangi. Lisaks sai karistuse ka Phoenxi 29-aastane tüdruksõber Stacey Westwood, kes tunnistas, et teadis, mida Phoenix tegi. Westwood sai karistuseks nelja kuu pikkuse vanglakaristuse kahe aastase katseajaga. Lisaks kanti Westwood seksuaalkurjategijate nimistusse ja tema nimi on seal seitse aastat.

Allikas: dailymail.co.uk