Numeroloogias seostatakse numbrit 69 idealismi, perekonna, harmoonia, tervise ja kaastundega. Numbri visuaalse väljanägemise tõttu peetakse seda yingi ja yangi sümboliks.

Numbrite läbi saadavad sõnumeid ka väidetavalt inglid, kuue ja üheksa kombinatsioon hoiatab klammerdumise eest materiaalse külge. Pigem on mõistlik sellest loobuda. Kui inimene on hiljuti midagi müünud või kaotanud, siis asendatakse see peagi millegi uue ja paremaga. Samuti tuleb olla valmis vastu võtma uusi asju ja oma elustandardit tõstma.

Mang ennustas Maalehe horoskoobis enda tähtkujule, et kevade ja suve alguses on ootamas ees kainestavad ajad.

"Mais tuleb rohkem loota iseendale. Kevade algul tehtud kokkulepped (kui need üldse jäävad kehtima, siis muudetud kujul) ei tule Kaksikutele kasuks, sest sellega väheneb sissetulek."

"Uraani asumine maisesse Sõnni märki mõjub talle kainestavalt. Sellel kuul sobiks rohkem endasse vaadata, põhiline, et poleks käegalöömist oma ettevõtmistele, aga võib-olla tasuks end mõnes muus sfääris proovile panna."

Mang soovitas oma horoskoobis Kaksikutele, et avalikud esinemised nagu raadio- ja teleintervjuud tuleks sättida juunisse. Seega võib ehk avalikkus lõpuks oodata Mangilt ausat kommentaari kogu juhtunu kohta.