Loodetavasti ei lähe ETV ilmateadustaja Kristo Eliasega (28) nii nagu menufilmis «Mehed ei nuta» professoriga, kes haiglaseinte vahelt väljudes «osoonimürgituse» sai! Neli aastat riigitelevisioonis ilmateadet vahendanud Kristo Elias vahetab stuudioseinad peagi lõplikult päris looduse vastu ja keskendub saatele «Osoon».

«Viimase aasta jooksul olen teinud «Osooni» ning «Terevisiooni» ja «Aktuaalse kaamera» ilmateadet paralleelselt,» tõdeb Kristo. «Tunnen, et loodus köidab mind nii palju rohkem, et soovin edaspidi teha põhjalikumat süvenemist nõudvaid «Osooni» lugusid. Olen ise ka üllatunud, et mulle metsas müttamine nii väga meeldib.»
Muide, aastani 2012 töötas Kristo ilmateadustaja töö kõrval ka tolliametnikuna! Ilmateadustajaks sai ta ETV korraldatud konkursi käigus, kus osales 248 sooviavaldajat. «Küllap ka mulle asendaja leidmine tuleb rohkearvuline,» arvab Kristo. Jaanipäeva ilma saab Elias siiski veel teadustada – viimast korda ongi ta ilmateadustajana «Aktuaalse kaamera» eetris 21. juunil. Ja loodetavasti ikka päikest ja kuiva ilma soovides!