Lyndsey Scott on Victoria’s Secreti modell. Ta on ka esimene afroameeriklane, kes poseeris Calvin Kleini reklaamil üksi. Samal ajal on ta ka tarkvarainsener, kes oskab erinevaid programmeerimiskeeli nagu Python, C++, Java, Mips ja Objective-C.

Mingil põhjusel pakkus Lyndsey peale oma viimast esinemist rahvale rohkem huvi. Niisiis uurisid osad huvilised, kes Lyndsey täpsemalt on ja millega ta peale modellinduse tegeleb. Selgus, et tegemist küllaltki targa naisega, kes on erinevatel veebilehtedel teinud õppevideoid ja on tehnoloogiafirmas Rallybound iOS-tarkvara poolel juhtiv tarkvarainsener. Lisaks sellele on naisel bakalaureusekraad nii arvuti- kui ka teatriteadustes.

Kui minna Lyndsey veebilehele, märkab igaüks, et ta on kaasa löönud paljudes projektides, mille hulka kuulub ka videote vaatamiseks mõeldud rakendus, mis töötab iOSil.

Lyndsey kirjutab sotsiaalmeedias, et tavaliselt ei vasta ta kommenteerijatele ja proovib vältida halba suhtumist. Seekord otsustas ta vastata aga põhjusel, et veenda kas või ühte kommenteerijat selles, et programmeerijaid on igasuguseid. Pole oluline, milline on su rass, kehakaal ja palju muud.

Lyndsey kogemuse peale jagas oma kogemust ka üks naine, kes kandideeris programmeerija kohale ühte firmasse. Tööintervjuul suhtuti temasse nagu ta ei oskaks midagi. Tegelikult oli ta tegelenud programmeerimisega juba kümme aastat. Naine kaotas kannatuse ja küsis, et kas asi on suurtes rindades või blondides juustes? Seepeale vastas intervjueerija, et naine ei sobi sinna firmasse ikkagi tööle.

Allikas: boredpanda.com