Näitleja Merle Palmiste lemmikud

"Pean tõdema, et ükski huulepulk ei valmistanud mulle pettumust. Oma töös kasutan palju erinevaid huulepulki ja sellest testist sain endale uusi lemmikuid. Samuti andis test mõtteid, et vanas tootes ei tohi olla kinni ja uutele värvidele tuleb olla avatud," räägib näitleja Merle Palmiste.

"Dr. Hauschka on hea näide, et aegajalt tuleb ikka uusi värve proovida. Esialgu polnud ma Hauschkas kindel, kuid pärast testi võin huulepulga struktuuri küll vaid kiita. Võrdleksin Dr. Hauschka huulepulka siidkleidi selga tõmbamisega. See on huultel siidine ja võrratu," kiidab Palmiste.

"Minu vana lemmik on Christian Dior. Siin testis oli isegi huulepulki, mis mul juba on kodus olemas," nendib Palmiste, kes tavaliselt eelistabki Diori klassikalisi punaseid toone.

Siiski leidis näitleja ka uusi lemmikuid: "Näiteks Karaja "Fix & Fluid" on selline, et seda lausa hammustaks. Tänu Karaja STOP pliiatsile püsib see hästi peal. Väga hea oli ka Make Up Store`i "Pout". See püsis ja püsis."

Milline huulepulk üllatas? "Kõige suuremad kiidusõnu saab aga Manhattan "Lips2Last", mida saan edukalt kasutada ka teatris, sest see püsib lihtsalt nii hästi. Ma panin selle hommikul huulele ja õhtul oli ikka peal. Teatris, kus on aegajalt lembestseenid ja võid mõne mehe ära määrida, on see oivaline."

Äridaam Kersti Tootsi lemmikud

"Mina jäin truuks Christian Diorile. Kui sain kõik huulepulgad kätte, siis esimesena haarasin Rouge Dior`i ja minu sisetunne ei petnud mind," kirjeldab Kersti Toots oma vaieldamatut lemmikut.

Toots lisab, et Diori puhul meeldib talle väga ka huulepulkade disain. "Samas oli ka Collistaril väga eriline disain ja kui see kosmeetikakotis välja võtta, siis läheb tuju heaks."

Kerstil oli ka teisi lemmikuid. "Näiteks olid mõnusalt niisuatavad Loreali huulepulgad. Need konkreetsed toonid on minu jaoks küll igapäevased, kuid sobivad hästi. Samuti niisutab huult ideaalselt Karaja "Rouge Cream", mis on taas mõnus igapäevane värv."

Üheks üllatajaks oli Kersti jaoks Dr. Hauschka huulepulk. "Väga siidine ja niisutav. Julgen kindlasti soovitada! Teine, mis mind väga positiivselt üllatas oli Make Up Store. See püsis kaua peal ja toon on minu jaoks ideaalne. Kuid rõhutaksin eelkõige seda, et Make Up Store`i huulepulk ei väsinud huulel ära. Väga tugeva pigmendiga."

Kerstile avaldas muljet Karaja STOP huulepliiats, mis ei lase huulepulgal nii lihtsalt laiali valguda. Iseäranis meeldis Tootsile Karaja Colour Emotions palett, mille ta lubab võtta kasutusele suvel.

Põnev avastus on Kersti jaoks aga Manhattani kauapüsiv huulepulk. "See küll kuivatas pisut huuli, kuid püsis hommikust-õhtuni."

Liisi Eesmaa lemmikud

"Minu konkurentsitu lemmik on Maxfactori "Ruby Tuesday", sellel on ideaalne pigment ja püsivus. Võrratu! Pean väga oluliseks, et huulepulgaga tuli kaasa ka huulepliiats, vahel kasutangi vaid huulepliitatsit," aplodeerib Liisi Eesmaa.

Lisaks meeldis Liisile Manhattani "Lips2Last" huulepulk. "Ma usun, et see meeldib ka meestele, sest see on suudluskindel."

"Dr. Hauschka puhul võlus mind selle lõhn ja maitse. See toode hoolitseb huule eest, seda võib kindlalt öelda. Samuti oli väga mõnus ja kerge Collistar, see niisutas hästi huuli. Vanad klassikud on ka Christian Diori huulepulgad. Eriti mõnus oli Dior Addict "Rose Shocking", kus on sees pisut sädelust."

"Karaja "Color Emotion" on toode, kus on unistuste toonid. Väga eriline palett," nendib Liisi.

Electra lemmikud

"Tooted on oma olemuselt väga erinevad. Nad esinevad väga hästi omas kategoorias. Näiteks Manhatteni "Lips2Last" vajaks täiesti eraldi kategooriat, sest see püsib täpselt nii nagu me soovime. See ei määri ja ei jäta rante," rääkis telenägu Electra.

Sarnaselt Liisi Eesmaaga leidis ka Electra, et Manhattani "Ruby Tuesday" on ta lemmik - see kirgastab naeratust.

Manhattani huulepulka "Creamy and Care" võib aga Electra sõnul võrrelda Christian Diori Addicti huulepulkadega.

"Mõnusa üllatusena tuli Karaja "Rouge Cream" huulepulk, mille toon paneb naeratuse särama. Kõige matim kõikidest omavahel võistelnud toodetest oli aga Karaja "Fix and Fluid". Sellel on hea toon ja kes armastab matti huult, siis sealt saab parima tulemuse," ütleb Electa.

Meigikunstnik Meelika Tammeveski lemmikud

"Collistar kvalifitseerub minu meigikotis ja oma tooni poolest oli see tohutult hea," räägib meigikunstnik Meelika Tammeveski. 

Meelika peab huulepulga juures oluliseks ka lõhna. Tema sõnul oli parim lõhn Dr. Hauschka huulepulkadel. "Väga eriline toon ja see on huulel õhkõrn." 

 

"Karaja "Fix and Fuid" tegi minu jaoks läbi tõelise eksami. Panin selle nende STOP pliiatsiga huulele ja see püsis kogu päeva. Lisaks on see huulel matt. Olen mattide huulepulkade suur austaja. Aga Karaja "Colour Emotsions" palett on ka väga hea. Seda on mõnus pintsli või sõrmega panna huulele ja õrnalt hajutada."

"Konkurentsitud lemmikud oma püsivuse poolest olid Manhattan ja Make Up Store. Need püsivad hästi peal. Kokkuvõttes on iga huulepulk eriline ning ma saan neid julgelt oma töös kasutada."

Reporter Stella K. Wadowsky lemmikud

"Esmalt köidab mind huulepulga juures välimus ja kõige stiilsema disainiga olid nii Collistar kui ka Christian Diori "Addict" huulepulgad. Make Up Store`il huulepulgal on aga lihtne mustjas matt ja väga külm ümbris, mis äratas tähelepanu," räägib Iluklubi läbi viinud Stella K. Wadowsky.

"Dior Addicti huulepulkadest tooksin esile tooni "Rose Shocking", mis lihvib huulest briljandi. Blondide lemmiktoonid on kahtlemata ka Make Up Store`i "Pout" ning Manhattani "Perfect Creamy and Care"."

Kerge koostise poolest tooksin välja Dr. Hauschka, millel on imeline lõhn ja see toimib ka hügieenilise huulepulga eest. "Maxfactori huulepulk mõjus samuti nagu huulepalsam. Sama efekti andsid ka L`Oreali huulepulgad."

Kõige universaalsemad toonid, mida Iluklubis kiitsid nii blondid kui brünetid, olid Maxfactori "Ruby Tuesday", Karaja "Fluid & Fix" ja "Colour Emotion" palett.

Testis osalesid järgmised tooted: Christian Dior (Rouge Dior 752), Dior Addict (Rose Shocking 972), Dior Addict (Red Carpet 963), Manhattan (45 N Perfect Creamy and Care) ja Manhattan "Lips2Last", Make Up Store (Pout), (China Red), Karaja "Rouge Cream", "Fluid & Fix (12)", "Colour Emotion", Collistar "Rosetto Design" (nr. 10). L`Oreal Colour Richie Serum (S 500) ja L`Oreal (Rouge Concorde 164), Dr. Hauschka (Lipstick 13, red quartz), Maxfactor "Ruby Tuesday".