IMRE SOOÄÄRel on põhjust rõõmustada - Ameerika elitaarne gurmeeajakiri Gourmet Mag on Pädaste mõisa paigutanud saja maailma huvitavaima söögikoha hulka.

«See oli möödunud aasta parim üllatus,» säras Pädaste mõisnik Imre Sooäär (33) Ameerika elitaarset gurmeeajakirja Gourmet Mag (eesti keeles Gurmaan) sirvides. Ajakiri on paigutanud Pädaste mõisa maailma saja huvitavaima söögikoha hulka, kiites lisaks paiga sisustust ja saunavõimalusi.
«Olen seda ajakirja aastaid lugenud ja tean, kui põhjalikult sinna arvustusi valitakse, kui kompromissitud on selle koostajad,» räägib Sooäär. Sama kinnitab ka Sooääre konkurent, Egoisti peakokk Dmitri Demjanov. Gourmet Mag on ajakiri, tänu millele on söögikohad Michelini tärne saanud või kaotanud. Michelini tärn on kõrgeim restoranide rahvusvahelise hindamise kriteerium. Maailma TOP 100 hulgas polnud ainsatki restorani mujalt Baltikumist ega ka Soomest. Veelgi suurem tunnustus Pädastele oli aga mõisa aastavahetusballil osalenud neli ameeriklast, kes tulid just seepärast, et Gourmet Magis mainitud paik oma silmaga üle kaeda.