Samal ajal kui tema lapse ema ja modell Terje Mander nautis hiljutist Kuldnõela üritust Viru Keskuses üksi, on suurärimees Indrek Rahumaa (37) end seltskonnas korduvalt ilmutanud modell Heti Tulvega (28).

Indrek ja Heti veetsid aega ning poseerisid segamatult fotograafidele hiljuti Lounge Déjà Vus taevalikult ilusal ja põrgulikult kuumal üritusel sarjast «Fallen Angels». Läinud nädala teisipäeval saatis Heti Indrekut aga Jan Uuspõllu uue lavatüki "Isa" esietendusel. Paari lähikondsete sõnul naasid nad hiljuti ka ühiselt puhkusereisilt.
Ometi, nagu Indrek
sõnab, ei seo neid Hetiga siiski midagi enamat kui ehk ollakse harjunud eeldama. "Me oleme Heti Tulvega lihtsalt sõbrad," kostab masust räsitud ärimees Rahumaa. Heti jääb tabamatuks.
Silvano Fashion Groupi loojaid, pesutööstur Indrek Rahumaa oli Eesti majanduse imelapsi, üks väheseid 90ndate kangelasi, kes uuelgi aastatuhandel mehetegusid tegi. Kiire laienemine tõi aga kaasa probleemid pankadega.
Tänavu märtsis valisidki suuraktsionärid Toomas Tooli suunamisel uue ettevõtte nõukogu, kuhu Rahumaa enam ei kuulu. Toolile kuulub 25% Silvano Fashion Groupi aktsiatest.
Praegu on pooleli ka Alta Grupi pankrotiprotsess. Rahumaa oli selle ettevõtte suuromanik. «Küsimusi on palju, aga vastused tuleb osata ära oodata,» sõnab Rahumaa praegu vaid.