Raha on? Muidu Londoni klubisse ei saa!

Karu-Salo sõnul peaksidki eestlased Eesti ööklubide leebet kliendisuhtlust hindama, kuna Londonis on klubitamisel hoopis teine maik juures. “Esiteks on väga raske on neisse üldse sisse saada,” jutustas kaunitar ja nentis, et kui Eestis näevad meelelahutusasutused kurja vaeva, et rahvast kohale meelitada, siis Londoni lokaalide järjekorrad on üüratult pikad, näokontroll väga karm ja rahakott peab olema keskmisest paksem, sest iga liigutus maksab!

“Londoni ööklubides on lauatasud. On küsitud 1000, 2000, 3000, isegi 5000 naela, olenevalt muidugi, kus. Aga on ka täiesti kinniseid klubid, kuhu ilma liikmeks olemata sisse ei lubatagi ja peab ostma aastase lepingu,” kirjeldas ta. Siiski nentis naine, et õrnema soo esindajate elu nii kurb pole, kuna kui kaks naist lähevad pidutsema, on tõenäosus suur, et neid siiski ukse taha ei jäeta. Mehe käevangus naisele pidavat turvamehed aga altkulmu vaatama.

Pea ees kõrgmoodi. Mis on Kirivoo?

Pidutsemisega Ines eriti palju ei tegele ja ta paljastas Jõekaldale ja Margnale hoopis, et plaanib 10 aastat tagasi asutatud lastetoodete firma Mothercare kõrvalt astuda hoopis kõrgmoetööstusse, luues täiesti enda rõivabrändi Kirivoo, mis hakkab tootma etniliste elementidega riideid naistele. Esimese kollektsiooni esitlus toimub juba detsembris, koostöös EKA moekunsti tudengi Teele Koeliga ning eesmärgiks on eksport.

Millal pisiperet saab?

Lisaks pinnisid Jõekalda-Margna Ineselt välja, et kuigi tal otseseid pisipere plaane veel Martiniga lähiajal pole, siis mõtted käivad peast läbi küll ja eks seegi aeg peatselt tuleb ning pesa punumine on täies hoos — paar on kolinud kesklinnast poole tunni kaugusele Londoni vaiksesse äärelinna, kus kodu kõrval on suur ja kena park.

“Meie jaoks oli oluline, et oleks modernne elamu ja palju valgust. Vanadesse hoonetesse kolides on alati see oht, et riided hakkavad kopituse järele haisema,” põhjendas ta seda, miks nad ajaloolisi piirkondi kodu valides vältisid. “Me ei ela sugugi kõige kallimas piirkonnas, kesklinnas on hinnad tunduvalt kõrgemad ja see ongi rohkem sisserändajate pärusmaa. Üha enam inglasi kolib pigem linna äärde.”